Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Profesjonell oversettelse mellom norsk og engelsk innen finans, juss, teknikk og medisin

Fagoversettelse og statsautorisert oversettelse mellom norsk og engelsk direkte online

The Native Translator utfører profesjonell oversettelse mellom norsk og engelsk direkte via Internett. Med over 5 000 profesjonelle oversettere, er vi et av de største oversetterbyråene i Europa fokusert på høykvalitets oversettelse. Vi oversetter alle typer dokumenter og tekster for næringsliv, offentlig forvaltning og privatpersoner og tilbyr profesjonell oversettelse mellom norsk og engelsk innen emnene: finans, juss, teknikk, medisin, samt markedsføring og PR.

Hvilken kompetanse har oversettere fra The Native Translators?

Vi samarbeider utelukkende med universitetsutdannede oversettere som har engelsk som sitt morsmål og som bor og lever i ett engelsktalende land. Kvaliteten på en oversettelse avgjøres av tre viktige faktorer. Oversetteren må selvfølgelig beherske både kilde- og målspråket. Han/hun må ha meget gode kunnskaper om det fagområdet oversettelsen gjelder. Sist, men ikke minst: oversetteren må ha meget god evne til å uttrykke seg skriftlig.
Det finnes ingen snarveier. Det er ikke mulig å produsere en oversettelse av høy kvalitet hvis en av disse forutsetningene ikke er oppfylt. Derfor bruker vi kun universitetsutdannede, profesjonelle oversettere med fagkompetanse på sine respektive oversettelsesområder. Naturligvis oversetter oversetterne våre kun til morsmålet sitt.

Profesjonelle engelske oversettelser med vår kvalitetsgaranti

The Native Translator er sertifisert i henhold til den internasjonale ISO 17100-standarden, et anerkjent kvalitetskriterie som gjelder spesielt for oversetterbyråer. Vårt arbeid gjennomgås jevnlig av Austrian Standards Institute, som tjener som den internasjonale sertifiserende myndigheten. Dette gir deg således, som vår klient, det høyeste nivået av sikkerhet.

Konfidensialitet er vår etiske standard

Vi håndterer sensitiv informasjon hver eneste dag. Vi er alltid nøye med å opprettholde streng konfidensialitet. 

Skulle du ønske ytterligere informasjon, inviterer vi deg til å ta kontakt med oss hele døgnet via e-post.

Du kan få pristilbudet ditt på rett her under etter minutt, og også bestille oversettelsen din direkte online vis pristilbud.

The Native Translator er et ISO 17100-kvalitetssertifisert oversettelsesbyrå online, spesialisert på å tilby, kvalitetssikrede norsk engelske oversettelser direkte gjennom Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>