Oversettelse innen legemidler og farmakologi ISO 17100
Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Profesjonelle medisinske oversettelser ISO 17100

The Native Translator spesialister innen farmakologi, medisin og biomedisin

Velkommen til The Native Translator, et ledende medisinske oversettelsesbyrå, spesialisert innen farmakologi, medisin, og biomedisin. Vi tilbyr nøyaktige og pålitelige medisinske oversettelser utført av spesialistoversettere med dyp kunnskap innen helsevesenet. Vårt mål er å sikre at din medisinske dokumentasjon og kommunikasjon opprettholder sin integritet og nøyaktighet på tvers av språk og kulturer.

Våre tjenester:

  • Farmakologiske Oversettelser: Våre eksperter innen farmakologi vil sikre at din farmasøytiske dokumentasjon er korrekt oversatt, inkludert pakningsvedlegg, kliniske studier, og mer.

  • Medisinske Oversettelser: Fra pasientjournaler til vitenskapelige artikler, vårt team er dedikert til å levere kvalitetsmedisinske oversettelser.

  • Biomedisinske Oversettelser: Vi forstår kompleksiteten i biomedisinsk terminologi og sørger for nøyaktige oversettelser av dine forskningsresultater og tekniske dokumenter.

Hvorfor velge The Native Translator:

  • ISO 17100 Sertifisert: Vårt byrå følger strenge kvalitetsstandarder som sikrer at våre oversettelser er i samsvar med de høyeste internasjonale kravene.

  • Spesialiserte Oversettere: Vårt team består av erfarne oversettere med ekspertise innen medisin og farmakologi.

  • Konfidensialitet: Vi behandler din sensitive medisinske informasjon med den høyeste grad av konfidensialitet og datasikkerhet.

  • Pålitelige Leveranser: Vi forstår viktigheten av tidsfrister innen medisin. Våre tjenester er kjent for punktlige leveranser.

Medisinske oversettelser med kvalitetsgaranti iht. ISO 17100

The Native Translator har vært banebrytende blant Europas medisinske oversettelsesbyråer når det gjelder sertifisering. Vi var et av de første byråene som ble kvalitetssertifisert, og det allerede i 2011. I tillegg til ISO 17100, oppfyller vi også kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informasjonssikkerhet og personvern, ISO 27001, samt standarden for betalingssikkerhet, PCI Security Standards. Les mer om våre sertifiseringer.

Personvern og ISO 27100

Vi er vant til å behandle sensitiv informasjon og påser alltid at vi gjør dette strengt fortrolig. For oss er det en selvfølge å alltid behandle våre kunders opplysninger sikkert og fortrolig, og vi signerer fortrolighetsavtaler for oppdrag som krever det. Vi følger ISO 27100, som omhandler informasjonssikkerhet.

Har du spørsmål eller trenger råd og/eller hjelp, så er vi gjerne til din tjeneste. Du kan kontakte oss døgnet rundt via e-post.

The Native Translator er et medisinsk oversettelsesbyrå sertifisert i henhold til ISO 17100 som spesialiserer seg på oversettelse innen legemidler og farmakologi.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>