Vi oversetter juridiske dokumenter, avtaler og kontrakter

Vi oversetter juridiske dokumenter, avtaler og kontrakter

Raskt tilbud på nett
FÅ ET TILBUD
Tilbud for bedrifter
 • Fordelaktige rammeavtaler
 • Storkunderabatt
 • Oversettelsestjenester døgnet rundt
 • Dedikert prosjektleder

BE OM INFORMASJON

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-sertifisert
 • Informasjonssikkerhet i henhold til ISO 27001
 • Miljøstandarder i henhold til ISO 14001
 • Garantert perfekt, kvalitetsgaranti
Juridiske fagoversettelser
 • Erfarne juridiske oversettere
 • Advokatbyråer, juridiske avdelinger, myndigheter, privatpersoner
 • Autoriserte oversettelser til 50 språk

Juridiske oversettelser krever presisjon, vi har oversettere med juridisk kompetanse.

Juridiske oversettelser av kontrakter, vedtekter, rettsdokumenter, regnskaper eller generelle salgsbetingelser og andre kontraktrelaterte og juridiske dokumenter bør overlates til eksperter; eksperter innen både oversettelse og jus. Vi har oversettere med den kompetansen som kreves for å kunne oversette juridiske kontrakter og avtaler, både språklig og innholdsmessig korrekt. Alle våre juridiske oversettere er profesjonelle fagfolk med oversettelse og jus som spesialfelt.

Våre oversettere er spesialister innen sine felt

Gjennom vårt omfattende nettverk av juridiske oversettere, som alle er eksperter innen sine respektive felt og har dyp kunnskap om både språket og kulturen, kan vi sikre at det oversatte materialet engasjerer målgruppen din optimalt, uavhengig av kommunikasjonsformat og bransje. Alle våre oversettere har en mastergrad eller tilsvarende, og oversetter utelukkende til sitt morsmål.

Enten din virksomhet tilbyr juridiske tjenester eller du er en forretningsadvokat som ønsker å jobbe internasjonalt, har vi bransjeerfaringen, språklig og kulturell kompetanse som kreves for å tilby juridiske tjenester i det globale markedet.

Oversettelse av kontrakter og avtaler fra og til mer enn 30 språk

Vi utfører juridisk oversettelse til og fra en rekke språk, inkludert arabisk, bosnisk, bulgarsk, dansk, engelsk, estisk, farsi, finsk, flamsk, fransk, hindi, gresk, nederlandsk, islandsk, irsk, italiensk, japansk, kinesisk, koreansk, kroatisk, kurdisk, latvisk, litauisk, maltesisk, montenegrinsk, nederlandsk, norsk, polsk, portugisisk, rumensk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tysk, tyrkisk og ungarsk.

Juridisk oversettelse du kan stole på - ISO 17100

Valget av riktig oversettelsesbyrå og riktig oversetter er avgjørende for et vellykket resultat. I tillegg til fremragende språkkunnskaper må oversetteren også ha ekspertise innen oversettelsesfaget. Som vår kunde kan du være trygg på at vi er ISO 17100-sertifisert og gjennomfører kvalitetssikring av våre autoriserte oversettelser på alle nivåer.

Personvern, GDPR og ISO 27001

Med en bred base av internasjonale selskaper, advokat- og revisjonsfirmaer har vi omfattende erfaring med håndtering av konfidensiell informasjon. Som kunde hos The Native Translator kan du alltid være sikker på at vi behandler dine dokumenter med full konfidensialitet og etterholder kravene i ISO 27001 angående dokumentsikkerhet. Vi er også villige til å signere egne konfidensialitetsavtaler for oppgaver som krever det.

Bestill oversettelse av en kontrakt direkte på nett

Du kan motta tilbud og bestille en oversettelser av en kontrakt direkte via vår oversettelsesportal. Når oversettelsen er klar, sender vi deg en e-post med en lenke for nedlasting. Hvis du har bestilt en fysisk kopi, vil den normalt leveres til deg innen to til tre dager. Du kan enkelt betale online med ditt kredittkort via PayPal eller Saferpay, en sikker sveitsisk betalingsløsning.

Merk: Hvis du ikke har tilgang til en skanner, anbefaler vi Adobe Scan-appen. Den er gratis og tilgjengelig for både iOS- og Android-enheter.

The Native Translator er et ISO 17100-sertifisert oversettelsesbyrå som er spesialisert på å levere kvalitetssikrede juridiske oversettelser direkte via Internett.

Raskt tilbud på nett
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-sertifisert
 • Informasjonssikkerhet i henhold til ISO 27001
 • Miljøstandarder i henhold til ISO 14001
 • Garantert perfekt, kvalitetsgaranti

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>