Statsautorisert oversettelse av vitnemål The Native Translator
Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Statsautorisert oversettelse av vitnemål og sertifikater til engelsk

Autorisert oversettelse til engelsk av vitnemål, sertifikater og diplomer

The Native Translator er et ISO 17100-sertifisert oversettelsesbyrå som tilbyr oversettelse av vitnemål for deg som søker jobb eller skal studere utenlands. I mange tilfeller krever utdanningsinstitusjoner som universiteter og høgskoler at vitnemål oversettes av statsautoriserte oversettere. Dette er oversettere som er bemyndiget til å bekrefte korrektheten til en oversettelse, noe som kan vises i form av et stempel eller en erklæring, det varierer fra land til land.

Hvor hurtig kan jeg motta et tilbud?

Last opp vitnemålet direkte i vår oversettelsesportal og husk å velge autorisert oversettelse. Du får både pris og forventet leveringstid på under 1 minutt.

Hvor hurtig kan jeg motta min oversettelse?

Vi kan ofte levere innen 24 timer. Du får tilsendt en PDF med en statsautorisert oversettelse av ditt vitnemål til engelsk via e-post, og trenger du originaldokumentet, får du dette tilsendt via vanlig post innen 2-5 dager.

Hva er en statsautorisert oversettelse?

En statsautorisert oversettelse er utført av en statsautorisert translatør som har fått utlevert en offentlig translatørbevilling fra Kunnskapsdepartementet, og som dermed er bemyndiget til å stemple og bekrefte med sin underskrift at oversettelsen er en fullstendig og nøyaktig gjengivelse av kildeteksten.

Vil en oversettelse utført av The Native Translator ha gyldighet i utlandet?

Vi bruker alltid oversettere som er sertifiserte (statsautoriserte) i det landet der oversettelsen skal brukes, og derfor har vi aldri problemer med gyldigheten. Mange universiteter og myndigheter har egne spesifikke krav til utforming av bestyrkningen eller krever at oversettelsen må sendes til dem direkte av oversetterbyrået i en forseglet konvolutt, og det gjør vi gjerne uten noen ekstra kostnad. Som et globalt oversetterbyrå med oversettere i mer enn 30 har vi bred erfaring og vet hva som skal til for at ditt dokument skal bli godkjent hos offentlige myndigheter og universitet/høyskoler i utlandet.

Kan dere oversette vitnemålene mine til det engelske eller amerikanske systemet?

Nei, vi kan ikke "konvertere" en norsk karakterskala til en engelsk karakterskala, men oversetter vitnemålene i henhold til nomenklaturen fastsatt av Utdanningskontoret.

Personvern og sikker filbehandling

Hele prosessen er anonym og dine dokumenter blir selvfølgelig håndtert med den ytterste konfidensialitet. Alle våre ansatte er bundet av konfidensialitetsavtaler. Filene blir håndtert med kryptert filoverføring (SSL) via vår kundeportal. Som kunde hos The Native Translator kan du alltid være trygg på at vi behandler alle dokumentene dine strengt fortrolig, og at vi overholder kravene i ISO 27001 om optimal dokumentsikkerhet.

Oversettelse til engelsk av vitnemål med kvalitetsgaranti ISO 17100

Som et ISO 17100-sertifisert oversetterbyrå, gir vi kvalitetsgaranti på alle våre oversettelser, noe som betyr at oversettelsene vi gjennomfører er korrekte både språklig og terminologisk. I tillegg til ISO 17100-sertifiseringen overholder vi også kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informasjonssikkerhet og fortrolighet, ISO 27001. Les mer om våre sertifiseringer.

Sikker betaling online

Du betaler med kredittkortet ditt på nett via PayPal eller Saferpay, en trygg sveitsisk betalingsløsning (vi er PCI Security Standards-sertifisert). Du kan enkelt få et tilbud og bestille en autorisert oversettelse av ditt vitnemål i vår oversettelsesportal.

The Native Translator er et oversettelsesbyrå online og en del av The Translator Group basert i Sveits, sertifisert i henhold til ISO 17100. Vi er bl.a. spesialisert på rask statsautorisert oversettelse av vitnemål direkte via Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>