The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Oversettelse av medisinske tekster og dokumenter

Profesjonelle medisinske fagoversettere som er skolerte innen fagområdet medisin og farmakologi.

Innen medisin er høykvalitets oversettelser ikke et spørsmål om luksus. De er en absolutt nødvendighet! Enten du trenger å oversette manualer for medisinske apparater, kliniske forskningsrapporter, avhandlinger, patentdokumentasjon osv., utfører vi medisinsk og medisinteknisk oversettelse mellom 25 språk, oversettelser du kan stole på.

Konsekvent terminologi

Vi anvender alltid oversettingsminner, noe som gir konsekvent bruk av terminologi i alle dine dokumenter. Dette betyr at vi kan også gjenbruke de oversettelsene som vi allerede har utført for bedriften din og prosessen er påfølgende mer kostnadseffektiv.

Oversettelse av dokumenter og tekster innen medisin og farmakologi

Medisinske oversettelser er et stort og svært bredt emneområde og omfatter alt fra avhandlinger, kliniske studier, pasientjournaler til markedsføringsmateriell og f.eks. medisinske hjemmesider.

Vi leverer medisinske oversettelser med kvalitetsgaranti online.

The Native Translator er en del av The Translator Group, et globalt oversetterbyrå med base utenfor Zürich i Sveits og er sertifisert i henhold til ISO17100, en kvalitetssertifisering spesifikk for oversetterbyråer. Vårt arbeid blir kontrollert jevnlig av Austrian Standards som sertifiserende myndighet, dette gir deg som kunde trygghet.

Taushetsplikt

Vi håndterer daglig sensitiv informasjon, og er naturligvis alltid svært nøye med å opprettholde streng taushetsplikt. Det å alltid behandle våre kunders informasjon sikkert og konfidensielt, er alltid en selvfølge.

For ytterligere informasjon, kontakt oss på Opens window for sending email e-post.

Du kan motta ditt tilbud på under 1 minutt og bestille din oversettelse her direkte online « visa-tilbud »

The Native Translator er et medisinsk oversettelsesbyrå sertifisert i henhold til ISO17100 som spesialiserer seg på oversettelse av medisinske tekster og dokumenter.