Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Oversettelse av medisinske tekster og dokumenter

Profesjonelle medisinske fagoversettere som er skolerte innen fagområdet medisin og farmakologi.

Innen medisin er høykvalitets oversettelser ikke et spørsmål om luksus. De er en absolutt nødvendighet! Enten du trenger å oversette manualer for medisinske apparater, kliniske forskningsrapporter, avhandlinger, en epikrise, patentdokumentasjon eller noe annet, kan du stole på at vi har riktig kompetanse i vårt store nettverk av oversettere. The Native Translator er et ISO 17100 sertifisert oversettelsesbyrå specialisert på medisinsk og medisinteknisk oversettelse mellom 25 språk, oversettelser du kan stole på.

Konsekvent terminologi

Vi anvender alltid oversettingsminner, noe som gir konsekvent bruk av terminologi i alle dine dokumenter. Dette betyr at vi kan også gjenbruke de oversettelsene som vi allerede har utført for bedriften din og prosessen er påfølgende mer kostnadseffektiv.

Oversettelse av dokumenter og tekster innen medisin og farmakologi

Medisinske oversettelser er et stort og svært bredt emneområde og omfatter alt fra avhandlinger, kliniske studier, pasientjournaler (epikriser) til markedsføringsmateriell og f.eks. medisinske hjemmesider.

Vi leverer medisinske oversettelser med kvalitetsgaranti ISO 17100

The Native Translator har som mål å oppfylle de høyeste standardene for oversettelseskvalitet. For å oppnå dette er vi ISO 17100:2015*-sertifisert (tidligere EN 15038), og det har vi vært siden 2011. Disse sertifiseringene opprettholdes gjennom regelmessig evaluering utført av et godkjent evalueringsorgan.

Taushetsplikt

Vi har en stor kundebase av legemiddelindustrien, det offentlige og privatpersoner, så vi har stor erfaring med å behandle fortrolig informasjon. Som kunde hos The Native Translator kan du alltid være trygg på at vi behandler alle dokumentene dine strengt fortrolig, og at vi overholder kravene i ISO 27001 om optimal dokumentsikkerhet. Vi inngår gjerne egne fortrolighetsavtaler for oppdrag som krever det.

For ytterligere informasjon, kontakt oss på e-post.

Du kan motta ditt tilbud på under 1 minutt og bestille din oversettelse her direkte online visa-tilbud.

The Native Translator er et medisinsk oversettelsesbyrå sertifisert i henhold til ISO 17100 som spesialiserer seg på oversettelse av medisinske tekster og dokumenter.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>