The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Vi er spesialisert på koreansk oversettelse online

Statsautorisert oversetter til og fra koreansk

Vi utfører statsautoriserte koreanske oversettelser til multinasjonale selskaper og ledende advokatfirmaer. Vi oversetter juridiske dokumenter innen selskapsrett, kontraktsrett, immaterialrett, voldgift, bank- og finansrett, familie- og arverett til og fra koreansk. Vi oversetter også personlige dokumenter som vitnemål, legitimasjon, vigselsattest, fødselsattest, førerkort, pass osv.

Statsautorisert oversettelse til og fra koreansk online - slik fungerer det.

I portalen vår velger du kilde- og målspråk, og laster deretter opp et skannet dokument. Du mottar informasjon om både pris og leveringstid innen ett minutt. Deretter velger du om dokumentet skal oversettes av en koreansk statsautorisert oversetter og om du vil at vi skal sende deg originaldokumentet. En PDF-kopi av originaldokumentet (med stempel) sendes via Internett så snart oversettelsen er fullført, og dersom du ønsker tilsendt originaldokumentet, vil du motta dette via posten i løpet av 2-5 dager.

Profesjonelle koreanske oversettelser med vår kvalitetsgaranti

The Native Translator er sertifisert i henhold til den internasjonale ISO17100-standarden, en kvalitetsmodell som gjelder spesielt for oversetterbyråer. Vårt arbeid overvåkes kontinuerlig av Austrian Standards Institute, som er den sertifiserende myndigheten.  Dette gir selvfølgelig deg, som vår klient, den beste sikkerhet.

Konfidensialitet er en selvfølge for oss

Vi håndterer sensitiv informasjon daglig, og vi er naturligvis alltid utrolig nøye med å opprettholde streng konfidensialitet. 

Skulle du ønske ytterligere informasjon, inviterer vi deg til å ta kontakt med oss hele døgnet via Opens window for sending emaile-post.

Du kan få pristilbudet ditt på rett her under etter minutt, og også bestille oversettelsen din direkte online « Opens internal link in current windowvis pristilbud » 

The Native Translator er et ISO17100-kvalitetssertifisert oversettelsesbyrå online. Vi er spesialisert på å tilby kvalitetssikrede oversettelser direkte over Internett.