The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Vi er spesialisert innen juss og behersker juridisk terminologi

Våre juridiske oversettere oversetter kun til morsmålet sitt, og bare innen sitt eget ekspertområde.

Våre oversettere er juridisk spesialiserte oversettere som har lang erfaring med juridiske tekster. De har juridisk embetseksamen og er godt bevandret i sitt lands rettssystem, den lokale kulturen og selvfølgelig juridisk terminologi.

Statsautorisert juridisk oversettelse

Vi utfører statsautorisert juridisk oversettelse mellom norsk og 25 andre språk, og utfører sertifisert oversettelse mellom 85 språk.

Våre kunder

Våre nåværende kunder består av internasjonale børsnoterte selskaper, advokatfirmaer, små og mellomstore bedrifter i alle bransjer.

Konfidensiell forvaltning

Du vil som kunde hos oss vite at dine dokumenter forvaltes med høy sikkerhet. Personvern er en selvfølge generelt, men vi tilbyr med glede konfidensialitetsavtaler for oppdrag som spesifikt krever det.

Har du spørsmål eller trenger råd og/eller hjelp, så er vi gjerne til din tjeneste. Du kan kontakte oss døgnet rundt via Opens window for sending emaile-post.

The Native Translator er et juridisk oversetterbyrå og en del av det sveitsiskbaserte The Translator Group. Vi er sertifisert i henhold til ISO 17100.