Juridiske oversettelsestjenester The Native Translator

Juridiske oversettelsestjenester ISO 17100

Raskt tilbud på nett
FÅ ET TILBUD
Tilbud for bedrifter
 • Fordelaktige rammeavtaler
 • Storkunderabatt
 • Oversettelsestjenester døgnet rundt
 • Dedikert prosjektleder

BE OM INFORMASJON

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-sertifisert
 • Informasjonssikkerhet i henhold til ISO 27001
 • Miljøstandarder i henhold til ISO 14001
 • Garantert perfekt, kvalitetsgaranti
Juridiske fagoversettelser
 • Erfarne juridiske oversettere
 • Advokatbyråer, juridiske avdelinger, myndigheter, privatpersoner
 • Autoriserte oversettelser til 50 språk

Juridiske oversettelsestjenester i samsvar med ISO 17100

I jusens, lovene og forskriftenes verden er korrekt, nøyaktig kommunikasjon helt avgjørende. Uansett om du representerer et advokatfirma, den juridiske avdelingen i et foretak eller en internasjonal organisasjon: det er helt avgjørende å ha pålitelige juridiske oversettelser av høy kvalitet. Det er her våre juridiske oversettelsestjenester kommer inn i bildet.

Vi i The Native Translator har spesialisert oss på å levere juridiske oversettelsestjenester av aller beste kvalitet for å oppfylle bransjens unike behov. Vårt team av ekspertoversettere og juridiske fagspesialister behersker ikke bare flere språk, de har også en grundig forståelse av juridisk terminologi, begreper og språklige nyanser. Oversetternes ekspertise sikrer at de juridiske dokumentene dine oversettes nøyaktig, samtidig som den tiltenkte betydningen og juridiske integriteten beholdes.

Hvorfor skal du velge våre juridiske oversettelsestjenester?

 • Oversettere spesialisert på juridiske tekster: Vi samarbeider med lingvister som har en solid bakgrunn innen jus. De har grundig kjennskap til juridiske prosesser, terminologi og prosedyrer, noe som garanterer korrekte oversettelser som formidler den juridiske betydningen på beste måte
 • Kvalitetskontroll: Oversettelsesprosessen vår inkluderer strenge kvalitetskontrolltiltak for å garantere at hver eneste oversettelse oppfyller de strengeste standardene. Alle oversettelser gjennomgår nøye evaluering og korrektur av vårt ekspertteam, noe som sikrer nøyaktighet, konsistens og overholdelse av bransjespesifikke standarder.
 • Spesialisert juridisk kunnskap: Oversettelse av juridiske dokumenter krever spesialisert kunnskap. Oversetterne våre har ekspertise på flere juridiske spesialområder, blant annet kontrakter, patenter, rettsdokumenter, lovgivning og rettslige vurderinger, slik at de er i stand til å forstå og oversette detaljert juridisk innhold slik at resultatet blir optimalt.
 • Fortrolighet og sikkerhet: Vi prioriterer fortroligheten og sikkerheten til dine juridiske dokumenter. Oversettelsesplattformen og prosessene våre er utviklet for å garantere optimalt personvern og beskyttelse av data. Du kan stole på at vi behandler den sensitive informasjonen du gir oss trengt fortrolig.
 • Kulturelt tilpassede oversettelser: Oversetterne våre behersker ikke bare arbeidsspråkene sine perfekt, de har også kulturell kunnskap og sensitivitet. De sørger for at de juridiske tekstene dine tilpasses kulturelt til målmarkedet og tar hensyn til lokale juridiske systemer for å levere oversettelser som er nøyaktige, korrekte og  tilpasset til den kulturelle sammenhengen.                 
 • Ulike dokumenttyper: De juridiske oversettelsestjenestene våre dekker et stort utvalg juridiske tekster og dokumenter: kontrakter, avtaler, rettsdokumenter, juridisk korrespondanse, dokumenter om intellektuell eiendomsrett, samsvarsdokumenter og mye mer. Uansett hvor komplekst eller spesifikt det juridiske innholdet ditt er: vi har den ekspertisen som kreves for å håndtere oversettelsen på en effektiv måte.
 • Rask levering: Vi vet hvor viktig det er å ferdigstille juridiske prosjekter så raskt som mulig. Våre engasjerte prosjektledere samarbeider nært med deg for å fastlegge realistiske tidslinjer og garantere rask levering uten å inngå kompromisser når det gjelder kvalitet eller nøyaktighet.

 La ikke språkbarrierer bli til hinder for de juridiske prosessene dine. Du kan stole på at våre juridiske oversettere leverer nøyaktige, pålitelige og kulturelt tilpassede oversettelser som vil hjelpe deg med å kommunisere og navigere innen jusens komplekse verden.

GDPR og taushetsplikt

Dersom du ber om et tilbud, blir teksten din kun lest av vår prosjektleder og den aktuelle translatøren. Som kunde hos The Native Translator kan du alltid være trygg på at vi behandler alle dokumentene dine strengt fortrolig, og at vi overholder kravene i ISO 27001 om optimal dokumentsikkerhet. Dersom oversettelsen din ikke blir igangsatt, blir dokumentet slettet fra våre systemer.

Kvalitetssikret juridisk oversettelse i henhold til ISO 17100

Vi har vært kvalitetssertifisert siden 2011, og fra 2015 i henhold til ISO-standarden ISO 17100. Å være ISO-sertifisert innebærer at vi påtar oss kostnadene og arbeidet ved å dokumentere og kvalitetssikre alle våre prosesser. Dette omfatter alt fra krav som stilles ved rekruttering av oversettere til kvalitetssikring av hver enkel oversettelse vi utfører.

Trygg betaling på nett

Du betaler med kredittkortet ditt på nett via PayPal eller Saferpay, en trygg sveitsisk betalingsløsning. Du kan enkelt få et tilbud og bestille en juridisk oversettelse av dine dokumenter på nett i vår oversettelsesportal. Hvis du trenger mer informasjon, kan du få tak i oss døgnet rundt på e-post.

Kontakt oss i dag for å diskutere dine behov for juridiske oversettelser, og la oss hjelpe deg med å bygge språkbroer i jusens verden.

The Native Translator er et juridisk oversetterbyrå og en del av det sveitsiskbaserte The Translator Group. Vi er sertifisert i henhold til ISO 17100.

Raskt tilbud på nett
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-sertifisert
 • Informasjonssikkerhet i henhold til ISO 27001
 • Miljøstandarder i henhold til ISO 14001
 • Garantert perfekt, kvalitetsgaranti

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>