The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Nøyaktig og konsis juridisk oversettelse

The Native Translator er et juridisk oversettelsesbyrå som tilbyr nøyaktig og konsis oversettelse til og fra over 100 forskjellige språk. Våre profesjonelle juridiske fagoversettere og statsautoriserte translatører oversetter utelukkende til sitt eget morsmål, og holder seg alltid innenfor sitt eget ekspertiseområde.

100% oppdatert på fagspråk og juridisk terminologi

Kvaliteten på en oversettelse avgjøres av tre viktige faktorer. Oversetteren må selvfølgelig beherske både kilde- og målspråket. Han/hun må ha meget gode kunnskaper om det fagområdet oversettelsen gjelder. Sist, men ikke minst: oversetteren må ha meget god evne til å uttrykke seg skriftlig.
Det finnes ingen snarveier. Det er ikke mulig å produsere en oversettelse av høy kvalitet hvis en av disse forutsetningene ikke er oppfylt. Derfor bruker vi kun universitetsutdannede, profesjonelle oversettere med fagkompetanse på sine respektive oversettelsesområder. Naturligvis oversetter oversetterne våre kun til morsmålet sitt. Vi oversetter juridiske fagtekster, rettsdokumenter, avtaler og kontrakter, patenter og dommer mellom de fleste språk. Dokumentene blir stemplet av statsautorisert translatør der dette er påkrevd.

Oversettelse av juridiske fagtekster og dokumenter

  • Kontrakter
  • Vilkår
  • Fullmakter
  • Rettskjennelser
  • Leieavtaler og søksmål
  • Kjøpskontrakter
  • Eiendomsskjøter og prospekter
  • Skjema og avtaler
  • Juridisk korrespondanse og interne notater
  • Patenter og opphavsrett

Statsautorisert oversettelse direkte online

Her kan du bestille en statsatuorisert oversettelse direkte online, og vi leverer den ferdige oversettelsen online via e-post, men om nødvendig også som en original sendt med ordinær postgang. Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp, er vi selvsagt glade for å tjene deg og det døgnet rundt via Opens window for sending email e-post. Last opp dokumentet på vår Opens internal link in current window portal og på under ett minutt mottar du både pris og forventet leveringstid for oversettelsen. 

Vi bistår bedrifter, advokatfirmaer, offentlige etater, men også privatpersoner

Enten du representerer et stort multinasjonalt selskap eller en privatperson som trenger hjelp med en rask statsautorisert oversettelse, er du velkommen, du kan nå oss døgnet rundt.

Profesjonelle juridiske oversettelser med vår kvalitetsgaranti

The Native Translator er sertifisert i henhold til den internasjonale ISO17100-standarden, et anerkjent kvalitetskriterie som gjelder spesielt for oversetterbyråer. Vårt arbeid gjennomgås jevnlig av Austrian Standards Institute, som tjener som den internasjonale sertifiserende myndigheten. Dette gir deg således, som vår klient, det høyeste nivået av sikkerhet.

Konfidensialitet er vår etiske standard

Vi håndterer sensitiv informasjon hver eneste dag.   Vi er alltid nøye med å opprettholde streng konfidensialitet. 

Skulle du ønske ytterligere informasjon, inviterer vi deg til å ta kontakt med oss hele døgnet via Opens window for sending email e-post.

Du kan få pristilbudet ditt på rett her under etter minutt, og også bestille oversettelsen din direkte online « Opens internal link in current windowvis pristilbud »

The Native Translator er et ISO17100-kvalitetssertifisert oversettelsesbyrå online. Vi spesialiserer oss på å tilby kvalitetssikrede oversettelser direkte over Internett.