Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Nøyaktig og konsis juridisk oversettelse

Juridisk oversettelsesbyrå ISO 17100

The Native Translator er et juridisk oversettelsesbyrå som tilbyr nøyaktig og konsis oversettelse til og fra over 100 forskjellige språk. Våre profesjonelle juridiske fagoversettere og statsautoriserte translatører oversetter utelukkende til sitt eget morsmål, og holder seg alltid innenfor sitt eget juridiske ekspertiseområde.

Vi bistår bedrifter, advokatfirmaer, det offentlige og privatpersoner med juridisk oversettelse

Enten du representerer et stort multinasjonalt selskap eller en privatperson som trenger hjelp med en rask statsautorisert oversettelse, er du velkommen, du kan nå oss døgnet rundt.

100% oppdatert på fagspråk og juridisk terminologi

Kvaliteten på en oversettelse avgjøres av tre viktige faktorer. Oversetteren må selvfølgelig beherske både kilde- og målspråket. Han/hun må ha meget gode kunnskaper om det fagområdet oversettelsen gjelder. Sist, men ikke minst: oversetteren må ha meget god evne til å uttrykke seg skriftlig.
Det finnes ingen snarveier. Det er ikke mulig å produsere en oversettelse av høy kvalitet hvis en av disse forutsetningene ikke er oppfylt. Derfor bruker vi kun universitetsutdannede, profesjonelle oversettere med fagkompetanse på sine respektive oversettelsesområder. Naturligvis oversetter oversetterne våre kun til morsmålet sitt. Vi oversetter juridiske fagtekster, rettsdokumenter, avtaler og kontrakter, patenter og dommer mellom de fleste språk. Dokumentene blir stemplet av statsautorisert translatør der dette er påkrevd.

Oversettelse av juridiske fagtekster og dokumenter

 • Attester
 • Eiendomsskjøter og prospekter
 • Fullmakter
 • GDPR, fortrolighetsavtaler
 • Immigrasjonsdokumenter
 • Juridisk korrespondanse
 • Kontrakter
 • Leieavtaler
 • Patenter og opphavsrett
 • Rettskjennelser
 • Stævninger
 • Søksmål
 • Testamenter
 • Vilkår

Statsautorisert juridisk oversettelse direkte online

Vi oversetter rettsdokumenter, avtaler og kontrakter mellom de fleste språk. Dokumentene blir stemplet av statsautorisert translatør der dette er påkrevd. Her kan du bestille en statsatuorisert juridisk oversettelse direkte online, og vi leverer den ferdige oversettelsen via e-post, men om nødvendig også som en original sendt med ordinær postgang. Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp, er vi selvsagt glade for å tjene deg og det døgnet rundt via e-post.

Profesjonell juridisk oversettelse med vår kvalitetsgaranti ISO 17100

The Native Translator er sertifisert i henhold til den internasjonale ISO 17100-standarden, et anerkjent kvalitetskriterie som gjelder spesielt for oversetterbyråer. Vårt arbeid gjennomgås jevnlig av Austrian Standards Institute, som tjener som den internasjonale sertifiserende myndigheten. Dette gir deg således, som vår klient, det høyeste nivået av sikkerhet.

Konfidensialitet er vår etiske standard

Vi har en stor kundebase av internasjonale foretak, advokater og revisjonsbyråer, så vi har stor erfaring med å behandle fortrolig informasjon. Som kunde hos The Native Translator kan du alltid være trygg på at vi behandler alle dokumentene dine strengt fortrolig, og at vi overholder kravene i ISO 27001 om optimal dokumentsikkerhet. Vi inngår gjerne egne fortrolighetsavtaler for oppdrag som krever det.

Skulle du ønske ytterligere informasjon, inviterer vi deg til å ta kontakt med oss hele døgnet via e-post.

Du kan få pristilbudet ditt på rett her under etter minutt, og også bestille oversettelsen din direkte online vis pristilbud.

The Native Translator er et ISO 17100-kvalitetssertifisert juridisk oversettelsesbyrå online. Vi spesialiserer oss på å tilby kvalitetssikrede oversettelser direkte over Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>