Juridisk oversettelse

Juridisk oversettelse ISO 17100

Raskt tilbud på nett
FÅ ET TILBUD
Tilbud for bedrifter
 • Fordelaktige rammeavtaler
 • Storkunderabatt
 • Oversettelsestjenester døgnet rundt
 • Dedikert prosjektleder

BE OM INFORMASJON

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-sertifisert
 • Informasjonssikkerhet i henhold til ISO 27001
 • Miljøstandarder i henhold til ISO 14001
 • Garantert perfekt, kvalitetsgaranti
Juridiske fagoversettelser
 • Erfarne juridiske oversettere
 • Advokatbyråer, juridiske avdelinger, myndigheter, privatpersoner
 • Autoriserte oversettelser til 50 språk

Profesjonell juridisk oversettelse for både privatpersoner og bedriftskunder.

The Native Translator er en ledende ISO-sertifisert leverandør av oversettelser av juridiske dokumenter til bedrifter, myndigheter og privatpersoner. Juridiske oversettelser krever god innsikt i fagterminologien samt ekspertise i både kilde- og målspråket. Det er også viktig å forstå formålet med oversettelsen og betydningen av å gjengi tekstens innhold presist. Våre oversettere har språklig og rettsvitenskapelig kunnskap, noe som innebærer grunnleggende kunnskaper om det norske rettssystemet og tilsvarende om rettssystemet i de aktuelle landene hvor oversettelsen skal brukes.

Avhengig av temaet har vi kvalifiserte oversettere med ekspertkunnskaper om lovgivning og rettssystemer. Vi har mer enn 400 kvalifiserte oversettere, så vi kan raskt oppfylle kravene til prosjektet ditt med en ekspertoversetter for den relevante språkkombinasjonen. Vi sørger for at dine juridiske dokumenter blir behandlet av en erfaren fagspesialist som jobber ut fra strenge kvalitetssikringsprosesser og konfidensialitetsavtaler.

Statsautorisert oversettelse av juridiske dokumenter

Vi har lang erfaring med å oversette komplekse juridiske dokumenter, enten det gjelder strafferett eller handelsrett. Oversettelsene utføres av translatører med juridisk bakgrunn og statsautoriserte translatører. De rettslige oversettelsene våre dekker alt fra juridiske dokumenter, prospekter og regnskap til brosjyrer, søksmål, ankeforberedelser og interne notater.

Enten det er utfordringen med en finansiell oversettelse eller en statsutorisert juridisk oversettelse, kan vi håndtere oppdrag av alle typer - store eller små. Vi tilbyr profesjonell oversettelsestjeneste til en rekke kunder, inkludert advokater, jurister, domstoler, politi, enkeltpersoner, private bedrifter og offentlige selskaper.

Juridisk oversettelse med kvalitetsgaranti: ISO 17100

Historisk har The Native Translator hatt en ledende posisjon blant Europas oversettelsesbyråer når det gjelder sertifisering. Vi var et av de første oversettelsesbyråene som ble kvalitetssertifisert, allerede i 2011. I tillegg til ISO 17100-sertifiseringen overholder vi også kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informasjonssikkerhet og fortrolighet, ISO 27001. Les mer om våre sertifiseringer.

Konfidensialitet er vår etiske standard

EUs personvernforordning (GDPR), som kom i 2018, forandret måten som mange håndterte personopplysninger på, men det er ikke bare personopplysninger som må behandles strengt fortrolig. Industrispionasje foregår hver eneste dag, og resultatet av mange års forsknings- og utviklingsarbeid kan lett spoleres hvis sensitiv informasjon ikke håndteres på en ansvarlig måte. Vi lever opp til svært høye krav til informasjonssikkerhet og følger retningslinjene i ISO 27001.

Her bestiller du en juridisk oversettelse

Du kan bestille en profesjonell juridisk oversettelse eller en statsautorisert oversettelse av dokumenter direkte på nett. Last opp dokumentene dine, og bestill direkte på vår oversettelsesportal. Du betaler med kredittkortet ditt på nett via PayPal eller Saferpay, en trygg sveitsisk betalingsløsning.

For mer informasjon, kontakt oss døgnet rundt via e-post.

The Native Translator er et ISO 17100-sertifisert oversettelsesbyrå som er spesialisert på å tilby juridiske kvalitetsoversettelser og autoriserte oversettelser direkte via Internett.

Raskt tilbud på nett
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-sertifisert
 • Informasjonssikkerhet i henhold til ISO 27001
 • Miljøstandarder i henhold til ISO 14001
 • Garantert perfekt, kvalitetsgaranti

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>