Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Hasteoversettelse

Velkommen til The Native Translator - oversetterbyrået som gir deg litt mer for pengene!

The Native Translator er et profesjonelt oversetterbyrå med kontorer over hele verden. Hos oss får du oversettelser og språktjenester av høyeste kvalitet, uten å betale for unødvendig administrasjon. Vil du ha tekst oversatt innen 24 timer regner vi det som et hasteoppdrag. Dette gjelder også om du sender oss mye tekst med kort leveringstid. Det er nettopp fordi vi er fleksible, og fordi vi har flere oversettere tilgjengelige, at vi alltid har mulighet til å behandle forespørselen din, uavhengig av den eksisterende arbeidsmengden vår.

Kvalitetssikrede hasteoversettelser

Vi benytter dyktige oversettere, både fagoversettere og statsautoriserte translatører. De oversettelsene vi leverer er kvalitetssikrede og kan brukes uten noen videre korrekturlesing.

Fagoversettere og statsautoriserte translatører

Vi benytter fagoversettere og statsautoriserte translatører. Kvaliteten på en oversettelse avgjøres av tre viktige faktorer. Oversetteren må selvfølgelig beherske både kilde- og målspråket. Han/hun må ha meget gode kunnskaper om det fagområdet oversettelsen gjelder. Sist, men ikke minst: oversetteren må ha meget god evne til å uttrykke seg skriftlig. Det finnes ingen snarveier. Det er ikke mulig å produsere en oversettelse av høy kvalitet hvis en av disse forutsetningene ikke er oppfylt. Derfor bruker vi kun universitetsutdannede, profesjonelle oversettere med fagkompetanse på sine respektive oversettelsesområder, naturligvis oversetter oversetterne våre kun til morsmålet sitt.

Kontakt

Har du spørsmål eller trenger råd og/eller hjelp, så er vi gjerne til din tjeneste. Du kan kontakte oss døgnet rundt via e-post. Last opp dokumentet eller teksten direkte i portalen vår, og deretter vil du motta informasjon om både pris og forventet leveringstid innen ett minutt. Hele prosessen er anonym og dokumentene dine forvaltes selvfølgelig med den ytterste konfidensialitet.

The Native Translator er et ISO 17100 kvalitetssertifisert oversetterbyrå online, spesialisert på å tilby, kvalitetssikrede hasteoversettelser direkte over Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>