Profesjonell finansiell oversetter The Native Translator

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Vi er spesialisert innen finans og behersker finansiell terminologi

The Native Translator er et ISO-17100-sertifisert oversettelsesbyrå

The Native Translator har vært operasjonelle siden 2005 og har tjue års erfaring med å oversette finansielle tekster. Dette gjør oss til den ideelle samarbeidspartneren for dine behov på både i det engelsktalende og sentraleuropeiske markedet. Uansett om det dreier seg om årsrapporter, viktig informasjon for investorer (KIID), avtaler, kontrakter, pressemeldinger eller forsikringsdokumenter, så har The Native Translator den nødvendige ekspertisen og profesjonaliteten for å levere oversettelsen din raskt, uten å gå på kompromiss med kvalitet og konfidensialitet.

Vi utfører statsautoriserte finansielle oversettelser mellom 25 språk og sertifiserte finansielle oversettelser mellom 100 språk. Takket være vår globale tilstedeværelse, kan vi kombinere lokal ekspertise med internasjonal skalerbarhet.

Finansielle oversettere med spisskompetanse

Våre finansielt spesialiserte oversettere forvalter et bredt spekter av finansielle tekster. De har alle omfattende kunnskaper innen emnet, og opplæring og erfaring fra finanssektoren. Dette garanterer bruken av en profesjonell og nøyaktig terminologi i oversettelsene dine.

Våre kunder

Selskaper i et bredt spekter av sektorer, for eksempel bank, forsikring og kapitalforvaltning bruker våre profesjonelle finansielle oversettelser. Vi arbeider også for noen av Europas ledende advokatfirmaer og et stort antall multinasjonale selskaper.

Finansiell oversettelse med vår kvalitetsgaranti ISO 17100

Historisk har The Native Translator hatt en ledende posisjon blant Europas oversettelsesbyråer når det gjelder sertifisering. Vi var et av de første oversettelsesbyråene som ble kvalitetssertifisert, allerede i 2011. I tillegg til ISO 17100-sertifiseringen overholder vi også kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informasjonssikkerhet og fortrolighet, ISO 27001. Les mer om våre sertifiseringer.

GDPR og fortrolighet

Vi har en stor kundebase som blant annet består av internasjonale foretak, advokater og revisjonsbyråer, så vi har stor erfaring med å behandle fortrolig informasjon. Som kunde hos The Native Translator kan du alltid være trygg på at vi behandler alle dokumentene dine strengt fortrolig, og vi overholder kravene i ISO 27001 om optimal dokumentsikkerhet. Vi inngår gjerne egne fortrolighetsavtaler for oppdrag som krever det.

Ønsker du å bestille en finansiell oversettelse?

Du betaler med kredittkortet ditt på nett via PayPal eller Saferpay, en trygg sveitsisk betalingsløsning. Du kan enkelt få et tilbud og bestille en finansiell oversettelse av dine dokumenter mellom 25 språk på nett i vår oversettelsesportal.

Trenger du mer informasjon eller foretrekker å bli fakturert, vennligst kontakt oss på e-post.

The Native Translator er et ISO 17100-sertifisert oversettelsesbyrå som er spesialisert på å tilby finansiell fagoversettelse og autorisert oversettelse direkte via Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>