The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Vi er spesialisert innen finans og behersker finansiell terminologi

The Native Translator utfører høykvalitets statsautoriserte finansielle oversettelser mellom 25 språk og sertifiserte finansielle oversettelser mellom 100 språk. Takket være vår globale tilstedeværelse, kan vi kombinere lokal ekspertise med internasjonal skalerbarhet.

Finansielle oversettere med spisskompetanse

Våre finansielt spesialiserte oversettere forvalter et bredt spekter av finansielle tekster. De har alle omfattende kunnskaper innen emnet, og opplæring og erfaring fra finanssektoren. Dette garanterer bruken av en profesjonell og nøyaktig terminologi i oversettelsene dine.

Våre kunder

Selskaper i et bredt spekter av sektorer, for eksempel bank, forsikring og kapitalforvaltning bruker våre profesjonelle finansielle oversettelser. Vi arbeider også for noen av Europas ledende advokatfirmaer og et stort antall multinasjonale selskaper.

Konfidensiell håndtering

Du vil som kunde hos The Translator Group vite at dokumentene du betror oss forvaltes med høy sikkerhet. Personvern er en selvfølge generelt, men vi tilbyr med glede konfidensialitetsavtaler for oppdrag som spesifikt krever det.

Har du spørsmål eller trenger råd og/eller hjelp, så er vi gjerne til din tjeneste. Du kan kontakte oss døgnet rundt via Opens window for sending emaile-post.

The Native Translator er et profesjonelt finansielt oversetterbyrå globalt og en del av det sveitsiskbaserte The Translator Group. Vi er sertifisert i henhold til ISO 17100 og i nordamerika CAN/CGSB 131.10.