Dokumentoversettelse

Profesjonell dokumentoversettelse innen juss, finans, medisin og teknikk

Raskt tilbud på nett
FÅ ET TILBUD
Tilbud for bedrifter
 • Fordelaktige rammeavtaler
 • Storkunderabatt
 • Oversettelsestjenester døgnet rundt
 • Dedikert prosjektleder

BE OM INFORMASJON

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-sertifisert
 • Informasjonssikkerhet i henhold til ISO 27001
 • Miljøstandarder i henhold til ISO 14001
 • Garantert perfekt, kvalitetsgaranti
Oversettelser av dokumenter
 • Medisinske, juridiske, tekniske, økonomiske dokumenter
 • Autoriserte oversettelser med underskrift og stempel
 • Alle typer oversettelser til 60 språk

Statsautorisert oversettelse av dokumenter online

The Native Translator er et oversetterbyrå som er sertifisert i henhold til ISO 17100. Med over 5500 profesjonelle oversettere i nettverket vårt har vi både kapasitet og kompetanse til å dekke hele ditt oversettelsesbehov – døgnet rundt. Takket være vårt globale nettverk av dyktige oversettere blir alle oversettelser utført av språkeksperter som bare oversetter til sitt eget morsmål. De har svært god lingvistisk evne, dvs. evne til å uttrykke seg i skrift, og er dessuten spesialisert innen en spesifikk bransje eller sektor og kjenner terminologien.

Hvor hurtig kan jeg motta et tilbud?

Du mottar et tilbud innen ett minutt. Last opp dokumentet(ene) i oversettelsesportalen vår, og deretter vil du motta informasjon om både pris og forventet leveringstid innen ett minutt.

Hvor hurtig kan jeg motta min oversettelse?

Vi kan ofte levere innen 24 timer. Du får tilsendt en PDF-kopi med din statsautoriserte oversettelse via e-post, og trenger du originaldokumentet, får du dette tilsendt via vanlig post innen 2-5 dager.

Hva er en statsautorisert oversettelse?

En oversettelses nøyaktighet kan styrkes i henhold til lov av en statsautorisert oversetter, dvs. en oversetter som er godkjent av Kunnskapsdepartementet. En slik oversettelse stemples med et spesielt autorisasjonsstempel utferdiget av Kunnskapsdepartementet.

Den faktiske tittelen på en oversetter som har autorisasjon i henhold til norsk lov til å kunne styrke en oversettelses nøyaktighet, er statsautorisert translatør, men kalles også tidvis statsautorisert oversetter.

Hva er en sertifisert oversetter?

Oversettere i utlandet med tilsvarende autorisasjon som en norsk statsautorisert oversetter, kalles ofte for sertifisert oversetter.

Dokumenter som typisk må oversettes av en statsautorisert translatør:

Adopsjonspapirer, arbeidsattester, arvedokumenter, avtaler, dødsattester, firmaattester, fullmakter, fødselsattester, karakterutskrifter, kontrakter, legeattester, navnemeldinger, politiattester skattedokumenter, separasjonsbevillinger, skilsmissebevillinger, tinglysninger, vedtekter, vigselsattester, vitnemål, etc.

Vil oversettelsen utført av The Native Translator ha gyldighet i utlandet?

Vi bruker alltid oversettere som er sertifiserte (statsautoriserte) i det landet der oversettelsen skal brukes, og derfor har vi aldri problemer med gyldigheten. Noen universiteter og myndigheter kan ha egne spesifikke krav til utforming av bestyrkningen eller at oversettelsen må sendes til dem direkte av oversetterbyrået i en forseglet konvolutt, og det gjør vi gjerne uten noen ekstra kostnad.

Hvordan vil oversettelsen se ut?

Våre oversettelser er profesjonelt utført med samme layout og design som kildeteksten. Hvis du har bestilt en autorisert oversettelse, vil den komme med en signatur på hver oversatt side, eller med en erklæring som bekrefter nøyaktigheten av oversettelsen.

Kan jeg få oversettelsen av dokumentet mitt levert via e-post?

Selvfølgelig. Vi leverer oversettelsen din først som en PDF-fil og senere som et originaldokument med vanlig post hvis du har bestilt en original.

Oversettelse av dokumenter med kvalitetsgaranti

Historisk har The Native Translator hatt en ledende posisjon blant Europas oversettelsesbyråer når det gjelder sertifisering. Vi var et av de første oversettelsesbyråene som ble kvalitetssertifisert, allerede i 2011. I tillegg til ISO 17100-sertifiseringen overholder vi også kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informasjonssikkerhet og fortrolighet, ISO 27001. Les mer om våre sertifiseringer.

GDPR og taushetsplikt

Dersom du ber om et tilbud, blir teksten din kun lest av vår prosjektleder og den aktuelle translatøren. Som kunde hos The Native Translator kan du alltid være trygg på at vi behandler alle dokumentene dine strengt fortrolig, og at vi overholder kravene i ISO 27001 om optimal dokumentsikkerhet. Dersom oversettelsen din ikke blir igangsatt, blir dokumentet slettet fra våre systemer.

Her bestiller du en oversettelse av dine dokumenter

Du kan bestille en profesjonell oversettelse eller en statsautorisert oversettelse av dokumenter direkte på nett. Last opp dokumentene dine, og bestill direkte på vår oversettelsesportal. Du betaler med kredittkortet ditt på nett via PayPal eller Saferpay, en trygg sveitsisk betalingsløsning.

The Native Translator er et oversettelsesbyrå online og en del av The Translator Group sertifisert i henhold til ISO 17100.

Raskt tilbud på nett
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-sertifisert
 • Informasjonssikkerhet i henhold til ISO 27001
 • Miljøstandarder i henhold til ISO 14001
 • Garantert perfekt, kvalitetsgaranti

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>