Statsautorisert oversettelse fra norsk til spansk The Native Translator

Statsautorisert oversettelse fra norsk til spansk

Raskt tilbud på nett
FÅ ET TILBUD
Tilbud for bedrifter
 • Fordelaktige rammeavtaler
 • Storkunderabatt
 • Oversettelsestjenester døgnet rundt
 • Dedikert prosjektleder

BE OM INFORMASJON

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-sertifisert
 • Informasjonssikkerhet i henhold til ISO 27001
 • Miljøstandarder i henhold til ISO 14001
 • Garantert perfekt, kvalitetsgaranti
Autorisert og sertifisert
 • Eksperter på autoriserte oversettelser som leveres innen 24-48 timer
 • Autoriserte oversettelser med underskrift og stempel
 • Autoriserte og sertifiserte oversettere for over 50 land

Statsautorisert oversettelse fra norsk til spansk utført av statsautoriserte translatører

Har du behov for en dyktig spansk oversetter eller spansk translatør? Har du brug for at oversætte offentlige dokumenter, aftaler, regnskaber, uddannelsespapirer eller certifikater, der er juridisk bindende dokumenter fra norsk til spansk kræves der ofte en statsautorisert oversættelse. En statsautorisert oversettelse til spansk er utført av en statsautorisert spansk translatør som har fått utlevert en offentlig translatørbevilling af Kunnskapsdepartementet i Norge eller Utenriksdepartementet i Spania, og som dermed er bemyndiget til å bekrefte med sin underskrift at oversettelsen er en fullstendig og nøyaktig gjengivelse av kildeteksten.

Statsautorisert oversettelse av offisielle dokumenter fra norsk til spansk

The Native Translator kan tilby statsautoriserte oversettelser av alle typer av tekster fra norsk til spansk. . Det kreves alltid en statsautorisert oversettelse når dokumentet skal brukes i banker, av myndigheter eller eller i retten. La oss oversette dine forretningsrapporter, finansielle dokumenter, kontrakter, avtaler, pasientjournaler, vitnemål og attester. Men også andre offentlige dokumenter, for eksempel skattedokumenter, fødsels- og dåpsattester, vigselsattester, testamenter, kontrakt, skifte-/uskifteattester, dødsattester, skilsmissebevillinger, prøvingsattester, bostedsattester, navneendring, oppholdstillatelser, politiattester fra norsk til spansk, raskt, uproblematisk og til fordelaktige priser!

Dette får du når du bestiller en autorisert oversettelse til spansk hos The Native Translator

Vi leverer profesjonelle oversettelser av høyeste kvalitet, med korrekt språkbruk og terminologi. Vi forsøker også, i den grad det er mulig, å beholde samme layout som i originaldokumentet. Alle våre oversettere er profesjonelle, universitetsutdannede oversettere med spansk som morsmål. I tillegg har de spesialisert seg innen det temaet de oversetter. De forstår teksten og er kjent med terminologien. Så uansett om du bestiller en medisinsk oversettelse eller en spesialisert teknisk eller juridisk oversettelse: vi har oversettere med den kompetansen du trenger. Vi har ISO 17100-sertifisering, og vi gir naturligvis kvalitetsgaranti på alle de oversettelsene vi utfører.

Spansk oversettelse med kvalitetsgaranti ISO 17100

Historisk har The Native Translator hatt en ledende posisjon blant Europas oversettelsesbyråer når det gjelder sertifisering. Vi var et av de første oversettelsesbyråene som ble kvalitetssertifisert, allerede i 2011. I tillegg til ISO 17100-sertifiseringen overholder vi også kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informasjonssikkerhet og fortrolighet, ISO 27001. Les mer om våre kvalitetssertifiseringer.

Riktig pris på statsautorisert oversettelse til spansk

Vi tror vi er et av de rimeligste oversettelsesbyråene i Norge. Med vår effektive organisasjon kan vi tilby gode priser uten å inngå kompromisser når det gjelder kvaliteten. Oversetterne våre er universitetsutdannet, har spansk som morsmål og er kvalifiserte fagoversettere og statsautoriserte translatører med translatørbevilling fra NHH i Bergen og statsautoriserte translatører fra norsk til spansk med translatørbevilling fra Utenriksdepartementet i Spanien.

GDPR og fortrolighet

Vi har en stor kundebase som blant annet består av internasjonale foretak, advokater og revisjonsbyråer, så vi har stor erfaring med å behandle fortrolig informasjon. Som kunde hos The Native Translator kan du alltid være trygg på at vi behandler alle dokumentene dine strengt fortrolig, og vi overholder kravene i ISO 27001 om optimal dokumentsikkerhet. Vi inngår gjerne egne fortrolighetsavtaler for oppdrag som krever det.

Trygg betaling på nett

Du betaler med kredittkortet ditt på nett via PayPal eller Saferpay, en trygg sveitsisk betalingsløsning (vi er PCI Security Standards-sertifisert). Du kan enkelt få et tilbud og bestille en autorisert spansk oversettelse av dine dokumenter på nett i vår oversettelsesportal.

Merk: Hvis du ikke har en skanner, anbefaler vi gratis appen Adobe Scan

Hvis du trenger mer informasjon, kan du få tak i oss døgnet rundt på e-post.

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til kvalitetsstandarden ISO 17100, spesialisert for produksjon av spanske oversettelser med kvalitetsgaranti via Internett.

Raskt tilbud på nett
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-sertifisert
 • Informasjonssikkerhet i henhold til ISO 27001
 • Miljøstandarder i henhold til ISO 14001
 • Garantert perfekt, kvalitetsgaranti

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>