The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Autorisert oversettelse: Norsk - Russisk

Skulle du gjerne hatt for eksempel din fødselsattest, skilsmissedokumenter, sertifikater, vitnemål, arbeidstillatelser eller testament oversatt og autorisert til russisk?

Vårt oversettelsesbyrå tilbyr deg profesjonelle oversettelser fra norsk til russisk. Vi benytter utelukkende oversettere med russisk som morsmål, som har relevant utdanning og bakgrunn fra mer enn 70 spesialområder. I tillegg til norske-russiske oversettelser av tekniske tekster og dokumenter fra industri, handel og teknologi, tilbyr våre statsautoriserte oversettere også autoriserte oversettelser til russisk av offisielle dokumenter, slik som vigselsattester, fødselsattester og andre attester.

Hva koster en statsautorisert oversettelse til russisk?

Prisen på en autorisert oversettelse til russisk gjort av en statsautorisert translatør varierer ut ifra størrelsen på dokumentet og tidsfrist. For at vi skal kunne hjelpe deg på best og raskest mulig måte, må du fortelle oss hvilket land den autoriserte oversettelsen skal brukes i. Ta kontakt med oss om du har dokumenter som trenger autorisert oversettelse. Prosjektlederne våre vet hva som trengs for hver enkelt tekst.

Autorisert oversettelse norsk-russisk med kvalitetsgaranti

Som et ISO 17100-sertifisert oversettelsesbyrå garanterer vi høy kvalitet til faste priser, uten noe om eller men. Når vi velger ut våre oversettere følger vi de strenge kvalifikasjonskriteriene til ISO 17100. Alle oversettelser gjøres av akademisk utdannede spesialistoversettere som utelukkende oversetter til sitt morsmål, har utmerket kunnskap til kilde- og målspråk og er svært fortrolige med terminologi og språklig praksis innenfor de ulike fagområdene (teknologi, jus, reiseliv, handel osv.). Som del av en profesjonell kvalitetsstyring i henhold til DIN ISO 17100 og med personlig kundeservice, som også kan utføres på stedet om ønskelig, står vårt russiske oversettelsesbyrå for pålitelighet og trofasthet til terminologi, samt kreativitet i spesielle situasjoner som krever løsningsorientering. Vi tilbyr selvfølgelig en kvalitetsgaranti for våre språktjenester.

Kontakt

Ta kontakt med oss via e-post døgnet rundt for ytterligere informasjon.

Få et tilbud og bestill din oversettelse online på «vis pristilbud»

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til kvalitetsstandarden ISO17100, spesialisert for produksjon av russiske oversettelser av høy kvalitet via Internett.