The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Autorisert oversettelse fra spansk til norsk

Vårt oversettelsesbyrå tilbyr deg autorisert oversettelse fra spansk til norsk og norsk til spansk.

The Native Translator har en oversetterportefølje på mer enn 600 språkkombinasjoner og tilbyr autorisert oversettelse av dokumenter og sertifikater fra statsautoriserte oversettere. Dette inkluderer oversettelse av vigselsattester, fødselsattester eller dødsattester, samt oversettelser av førerkort, politiattester, testamenter eller andre typer dokumenter.

Statsautorisert oversettelse fra spansk til norsk innen 24 timer

Når din oversettelse er ferdigstilt, sender vi deg en e-post med en link hvor den kan lastes ned. Dersom du har bestilt en original, vil denne vanligvis nå deg med post innen to til tre dager.

Hva koster en statsautorisert oversettelse fra spansk til norsk?

Prisen på en autorisert oversettelse fra spansk til norsk gjort av en statsautorisert translatør varierer ut ifra størrelsen på dokumentet og tidsfrist. Ta kontakt med oss om du har dokumenter som trenger autorisert oversettelse. Prosjektlederne våre vet hva som trengs for hver enkelt tekst.

Autorisert spansk-norsk oversettelse med kvalitetsgaranti

Vi er sertifisert i henhold til ISO 17100 og annet hvert år blir arbeidet vårt gransket av et sertifiseringsorgan. Dette gir deg som kunde en god sikkerhet.

Konfidensialitet er selvfølgelig for oss

Vi håndterer ofte store mengder sensitiv informasjon og legger følgelig stor vekt på streng konfidensialitet.

Du kan kontakte oss døgnet rundt via e-post for å få ytterligere informasjon.

Få et tilbud og bestill din oversettelse online på «Opens internal link in current windowvis pristilbud»

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til kvalitetsstandarden ISO17100, spesialisert for produksjon av spanske oversettelser med kvalitetsgaranti via Internett.