The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Statsautorisert oversettelse fra fransk til norsk, bestill online!

Vårt oversettelsesbyrå tilbyr deg autorisert oversettelse av språkkombinasjonene fransk-norsk og norsk-fransk.

The Native Translator har en oversetterportefølje på mer enn 600 språkkombinasjoner og tilbyr autorisert oversettelse av dokumenter og sertifikater fra statsautoriserte oversettere. Dette inkluderer oversettelse av vigselsattester, fødselsattester eller dødsattester, samt oversettelser av førerkort, politiattester, testamenter eller andre typer dokumenter fra fransk til norsk.

Staatsautorisert oversettelse innen 24 timer

Når din oversettelse er ferdigstilt, sender vi deg en e-post med en link hvor den kan lastes ned. Dersom du har bestilt en original, vil denne vanligvis nå deg med post innen to til tre dager.

Autorisert fransk-norsk oversettelse med kvalitetsgaranti

Vi er sertifisert i henhold til ISO 17100 og annet hvert år blir arbeidet vårt gransket av et sertifiseringsorgan. Dette gir deg som kunde en god sikkerhet.

Hva koster en statsautorisert oversettelse fra fransk til norsk?

Prisen på en autorisert oversettelse fra fransk til norsk gjort av en statsautorisert translatør varierer ut ifra størrelsen på dokumentet og tidsfrist. Ta kontakt med oss om du har dokumenter som trenger autorisert oversettelse. Prosjektlederne våre vet hva som trengs for hver enkelt tekst.

Konfidensialitet er selvfølgelig for oss

Vi håndterer ofte store mengder sensitiv informasjon og legger følgelig stor vekt på streng konfidensialitet.

Du kan kontakte oss døgnet rundt via e-post for å få ytterligere informasjon.

Få et tilbud og bestill din oversettelse online på «Opens internal link in current windowvis pristilbud»

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til kvalitetsstandarden ISO17100, spesialisert for produksjon av franske oversettelser med kvalitetsgaranti via Internett.