Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Tekniske oversettelser norsk-svensk / svensk-norsk

Tekniske oversettelser av høy kvalitet utføres av erfarne fagspesialiserte svenske oversettere – raskt, profesjonelt og til en fornuftig pris. 

Vi oversetter raskt, korrekt og pålitelig innen bl.a. følgende tekniske fagområder: 

  • Bilindustrien
  • Bioteknologi
  • Kjemi
  • Elektroteknikk
  • Engineering
  • Legemiddelproduksjon
  • Telekommunikasjon

På vår onlineportal kan du når som helst bestille oversettelser av tekniske fagartikler, håndbøker, spesifikasjoner og andre tekster. Du kan få utført en korrekt oversettelse av et kort dokument på opptil 800 ord til/fra det svenske språket innen 24 timer – også i helger og på helligdager! For øvrig kan du også bestille statsautoriserte oversettelser (f.eks. for patenter) her. Alle våre prosjektledere og oversettere har taushetsplikt. 

Svenske oversettelser etter morsmålsprinsippet

The Native Translator arbeider kun etter morsmålsprinsippet. Det innebærer at for eksempel tekniske oversettelser fra norsk eller engelsk til til svensk blir utført av oversettere som har svensk som morsmål og motsatt. Det er kun morsmålsspråklige oversettere som forstår de fine språklige nyansene i kildedokumentet, og som kan gjengi disse presist på målspråket. For å kunne lage gode tekniske, fagspesialiserte oversettelser er det også helt sentralt at oversetterne har en grunnleggende forståelse av innholdet og er godt oppdatert på den aktuelle fagterminologien. Førsteklasses tekniske oversettelser norsk-svensk / svensk-norsk forutsetter at oversetterne kontinuerlig utvider sine kunnskaper og til enhver tid holder seg oppdatert om det nyeste innen ulike bransjer og tekniske miljøer som har fokus på innovasjon.

Vi legger vekt på kvalitet i alle trinn

Vi tror at en sertifisering kan gjøre en avgjørende forskjell for oversettelsesresultatet. Som del av Translator Group ble The Native Translator i 2015 sertifisert iht. den nye standarden for språktjenester, ISO 17100. Sertifiseringen ble gjennomført av Austrian Standards og dokumenterer kvalitet i arbeidsprosessene våre i alle trinn.

Alle kompetente oversettere som utfører autoriserte tekniske oversettelser til svensk følger dessuten „Good translator practice“, en forskrift for svenske oversettere som er utgitt av Swedish Legal, Financial and Administrative Services Agency.

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss – vårt online oversetterbyrå er åpent for deg 365 dager hele året! Epost.

Til store prosjekter anbefaler vi at du bruker vår bedriftstilpassede tjeneste The Business Translator.

Det er enkelt å sende inn en forespørsel og bestille: Ber om tilbud.

The Native Translator er en ISO 17100 sertifisert online språktjeneste, som har spesialisert seg på oversettelse av tekniske tekster og dokumenter. 

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>