Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

ISO 17100 sertifisert oversettelsesbyrå for oversettelser til og fra gresk.

Hos The Native Translator er vi spesialister på oversettelse av gresk

Vi er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til ISO 17100. Vi har vårt eget kontor i Athen og spesialiserer oss på oversettelse til og fra gresk og tilbyr skreddersydde og bransje-tilpassede oversettelser til gunstige priser. Hos oss får du tilgang til et nettverk med over 5 500 erfarne, kvalifiserte oversettere.

Når du gir oss i oppdrag å utføre en autorisert oversettelse fra norsk til gresk, blir denne oversettelsen utført av en gresk oversetter og attestert av en notarie i Hellas.  Oversettelser fra gresk til norsk blir utført av oversettere som er statsautorisert i Norge. Grunnen til at vi gjør det slik er at autoriserte oversettelser som regel bare er gyldige i det landet der de er utført, med mindre et apostillestempel er påført av notar eller domstol.

Autoriserte oversettelser til eller fra gresk mot mer enn 30 andre språk

Vi oversetter til eller fra gresk mot bl.a. følgende språk: Arabisk, baskisk, bulgarsk, katalansk, kinesisk, dansk, engelsk, estisk, finsk, fransk, galisisk, hindu, nederlandsk, islandsk, irsk, italiensk, japansk, koreansk, kurdisk, latvisk, litauisk, maltesisk, norsk, persisk (farsi), portugisisk, polsk, rumensk, russisk, serbokroatisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tsjekkisk, tyrkisk, tysk, ungarsk (magyar) m.fl.

Faglige oversettelser av juridiske, finansielle, medisinske og tekniske tekster på gresk

Hos oss får du autoriserte faglige oversettelser til eller fra gresk mot mer enn 30 andre språk. Det innebærer at oversetteren forutsettes å ha omfattende faglige kunnskaper om det temaet som skal oversettes, f.eks. innen juss eller medisin eller teknisk.

Kvalitetsgaranti på til og fra gresk: ISO 17100

Historisk har The Native Translator hatt en ledende posisjon blant Europas oversettelsesbyråer når det gjelder sertifisering. Vi var et av de første oversettelsesbyråene som ble kvalitetssertifisert, allerede i 2011. I tillegg til ISO 17100-sertifiseringen overholder vi også kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informasjonssikkerhet og fortrolighet, ISO 27001. Les mer om våre sertifiseringer.

Riktig pris på oversettelser til eller fra gresk

Vi tror vi er et av de rimeligste oversettelsesbyråene i Norge. Med vår effektive organisasjon kan vi tilby gode priser uten å inngå kompromisser når det gjelder kvaliteten. Oversetterne våre er universitetsutdannet, har målspråket som morsmål og er kvalifiserte fagoversettere og autoriserte oversettere.

Her kan du bestille en oversettelse til eller fra gresk

Du kan gi oss i oppdrag å utføre enten en enkel eller autorisert oversettelse til eller fra gresk online. Last opp dokumentet ditt her og bestill en oversettelse direkte på vår oversettelsesportal. Siden vi ofte har stor pågang av oversettelsesoppdrag og avhengig av den aktuelle tekstmengden må du regne med ca. 1-3 dager for en oversettelse på gresk.

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til ISO 17100, og som har spesialisert seg på å utføre og levere høykvalitetsoversettelser og autoriserte oversettelser til eller fra gresk online.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>