The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Profesjonell fransk oversetter

Hos The Native Translator er vi eksperter på fransk oversettelse

Uansett hvilket språk du vil kommunisere på, får du hjelp av vårt verdensomspennende nettverk av erfarne morsmålsoversettere som har spesialistkompetanse innenfor praktisk talt alle sektorer. Vi arbeider innen alle typer oversettelsestjenester, om du enten trenger en alminnelig oversettelse eller en statsautorisert oversettelse fra fransk til norsk eller norsk til fransk så kan vi hjelpe deg med dette.

Fagoversetting innen jus, finans, medisin og teknologi fransk til norsk og norsk til fransk

Dersom du trenger å oversette en kontrakt, et finansdokument, et patent eller kanskje en pasientjournal fra fransk til norsk, krever dette oversettere med meget god fagkompetanse. Her bruker vi norske fagoversettere som er spesialister på det aktuelle fagområdet.

Statsautorisert oversettelse fra fransk til norsk eller norsk til fransk

En statsautorisert oversettelse er en rettsgyldig oversettelse av dine dokumenter. Oversettelsen påføres et stempel og oversetterens underskrift som bekrefter at oversettelsen er korrekt. Rettsdokumenter, pasientjournaler, vitnemål, attester og andre offentlige dokumenter må være utført av en statsautorisert fransk oversetter eller translatør. Hvis du bestiller en autorisert oversettelse fra fransk til norsk, bruker vi en norsk statsautorisert oversetter eller translatør.

Dette får du når du bestiller en fransk oversettelse hos The Native Translator

Vi leverer profesjonelle oversettelser av høyeste kvalitet, med korrekt språkbruk og terminologi. Vi forsøker også, i den grad det er mulig, å beholde samme layout som i originaldokumentet.
Alle våre oversettere er profesjonelle, universitetsutdannede oversettere med fransk som morsmål. I tillegg har de spesialisert seg innen det temaet de oversetter. De forstår teksten og er kjent med terminologien. Så uansett om du bestiller en medisinsk oversettelse eller en spesialisert teknisk eller juridisk oversettelse: vi har oversettere med den kompetansen du trenger.
Hvis du trenger en autorisert oversettelse, prøver vi alltid å utføre den i det landet der oversettelsen skal brukes, av en lokalt autorisert oversetter. Det er imidlertid unntak fra denne regelen, for eksempel når en oversettelse må legaliseres av en ambassade eller et konsulat.
Vi har ISO 17100-sertifisering, og vi gir naturligvis kvalitetsgaranti på alle de oversettelsene vi utfører.

Hva koster en fransk oversettelse?

Last opp dokumentet ditt i vår Opens internal link in current windowoversettelsesportal, så får du svar omgående. Det tar mindre enn 1 minutt å få opplyst både pris og forventet leveringstid for en oversettelse fra fransk til norsk eller norsk til fransk. Du kan bestille en oversettelse og betale med kredittkort på nett, og du kan bruke følgende betalingsmetoder: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal og Apple Pay.

Har du spørsmål eller behov for mer informasjon?

Du kan kontakte oss døgnet rundt på Opens window for sending emaile-post, vi prøver alltid å svare innen 30 minutter.

The Native Translator er et ISO 17100-sertifisert oversettelsesbyrå som er spesialisert på å tilby kvalitetsoversettelserog statsautorisert oversettelse fra fransk til norsk og norsk til fransk direkte via Internett.