The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Velkommen til the native translator!

Som ISO17100 sertifisert oversettelsesbyrå, kan vi garantere profesjonelle oversetninger av høy kvalitet levert online. Vi oversetter til og fra over 100 forskjellige språk, og innenfor alle fagområder. 
Vårt team finnes nemlig over hele verden! Jorden rundt jobber omkring 5000 profesjonelle oversettere for oss. De er alle morsmålsoversettere med universitetsutdanning bak seg. De kan terminologien innenfor din bransje - derfor kan vi hurtig levere oversettelser som både er korrekte og velformulerte.

En rask, billig og profesjonell oversettelsestjeneste - Kvalitetsoversettelser hvor og når som helst.

Vår misjon:

Vi streber etter å tilby deg suverene profesjonelle oversettelser raskere, enklere og billigere enn noen annen leverandør. Vårt oversetterbyrå vil utføre den perfekte oversettelsen for deg online, på det språket du ønsker. I tillegg vil vår ekspresservice sikre rask behandling, noe som gjør oss til det raskeste oversetterbyrået i verden. Du vil motta en høykvalitets oversettelse av teksten din i løpet av noen timer. Hvert dokument du mottar fra oss vil være oversatt nøye og profesjonelt av en av våre eksperter. Vi kan utføre akkrediterte oversettelser online og sende dem til deg via e-post i løpet av timer, komplett med all nødvendig dokumentasjon. Det er enkelt; det er uten noe stress (akkurat som å betale for oversettelsen via PayPal). Så enkelt er det.

Vårt nettverk:

Vi bruker mange autoriserte oversettere, så vi tilbyr også denne tjenesten. Hvis du trenger en oversettelse på vegne av en stor bedrift eller offentlig institusjon, kan du besøke nettstedet vårt Opens external link in new windowThe Business Translator som gjør bruk av over 5.000 oversettere i vårt globale nettverk. Våre oversettere skryter ikke bare av en flytende morsmålsbeherskelse - de er sanne mestere i å bruke de aller fineste nyansene og dagligdags språk når det trengs. Enten det gjelder komplekse dokumenter, tekniske manualer, rettsdokumenter eller informativ litteratur - vi snakker språket til dine kunder og imøtekommer dine behov for ekspertoversettelser.

Våre avgifter:

Som et ledende oversetterbyrå jobber vi sammen med de aller beste profesjonelle oversettere internasjonalt, som skriver på morsmålet hver dag og har en perfekt forståelse av både moderne uttrykksformer og det aller nyeste forretningsspråket. En standard A4-side koster vanligvis fra 35 euro å oversette, uten noen ekstra skjulte kostnader!

Hvis du trenger en sertifisert oversettelse, ekspertoversettelse eller har andre oversettelsesbehov, er vi de rette fagfolkene for deg. Selv om det involverer ett av de mer "eksotiske" språkene. Totalt sett, The Native Translator er en total ekspert på nøyaktige oversettelser - raskt, enkelt og til en rimelig pris. Få dokumentene oversatt profesjonelt online med forsikringen i form av en garanti om et genuint globalt oversetterbyrå!

 


Björn Hallberg - CEO The Translator Group

Disse selskapene har tro på vår kvalitet.

Kundeanmeldelser

efko
World Health Organization
United Nations
Sony
Samson
Hilton
Hasen Bräu München
General Motors Corporation
General Motors
<
>