Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Profesjonell oversettelse til og fra portugisisk

Vi tilbyr spesialiserte og autoriserte oversettelser innen jus, økonomi, medisin og teknologi, til og fra portugisisk.

Trenger du å få oversatt et offentlig dokument, en kontoutskrift, en vigselsattest, en kontrakt/avtale eller en pasientjournal fra norsk til portugisisk eller portugisisk til norsk?

The Native Translator er et ISO 17100 sertifisert oversettelsesbyrå som har spesialisert seg på kvalitetsoversettelser på 25 språk – alt leveres online. Ett av disse språkene er portugisisk. Vi oversetter dokumentene og tekstene dine fra norsk til portugisisk, og fra portugisisk til norsk. Vi kan hjelpe deg, uansett om du trenger en medisinsk kvalitetsoversettelse eller en autorisert oversettelse. Når du bestiller en oversettelse, spør vi deg om oversettelsen skal brukes i Portugal eller Brasil.

Fagoversettelse mellom norsk og portugisisk

Pasientjournaler, tekniske rapporter og utkast til kontrakter er eksempler på dokumenter som må oversettes av en oversetter med spesialistkompetanse. Tekster som inneholder fagspesifikk terminologi, f.eks. høyteknologisk, juridisk eller medisinsk, kan ikke bli oversatt av en hvilken som helst oversetter, de krever spesialistkompetanse. Når du bestiller en oversettelse fra norsk til portugisisk innen et spesifikt området som krever slik kompetanse, vil oversettelsen bli utført av en faglig spesialisert oversetter med universitetsutdannelse.

Autorisert oversettelse mellom norsk og portugisisk

Juridiske og økonomiske dokumenter, f.eks. kontrakter og avtaler, offentlige dokumenter, fødsels- og vigselsattester, rettsavgjørelser, dødsattester o.l. må alltid bli oversatt av en autorisert translatør. Veldig ofte må denne type dokumenter også påføres et apostillestempel som bekrefter at dokumentet er autentisk før det blir oversatt. Hvis oversettelsen blir utført i et annet land enn i det landet der dokumentet skal brukes, kreves det en apostille som viser at translatøren er autorisert for at dokumentet skal bli godkjent av myndighetene, f.eks. i Portugal eller Brasil. Denne prosedyren kan unngås siden vi alltid utfører oversettelsen i det landet der den skal brukes, f.eks. i Portugal eller Brasil. Da trenger du ikke å dokumentere at translatøren faktisk er autorisert til å utføre en oversettelse fra norsk til portugisisk.

Taushetsplikt – Hvem ser dokumentet ditt?

Dersom du ber om et tilbud, blir teksten din kun lest av vår prosjektleder og den aktuelle portugisiske translatøren. The Native Translator er underlagt taushetsplikt, og dokumentet ditt er i trygge hender hos oss. Dersom oversettelsen din ikke blir igangsatt, blir dokumentet slettet fra våre systemer.

Hva koster en portugisisk oversettelse

Last opp dokumentet ditt i vår oversettelsesportal, så får du svar omgående. Det tar mindre enn 1 minutt å få opplyst både pris og forventet leveringstid for en portugisisk oversettelse. Du kan bestille en oversettelse og betale med kredittkort på nett, og du kan bruke følgende betalingsmetoder: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal og Apple Pay.

Har du spørsmål eller behov for mer informasjon?

Du kan kontakte oss døgnet rundt på e-post, vi prøver alltid å svare innen 30 minutter.

The Native Translator er et ISO 17100-sertifisert oversettelsesbyrå som er spesialisert på å tilby kvalitetsoversettelser og statsautoriserte oversettelser til og fra portugisisk direkte via Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>