Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Teknisk oversettelse til og fra engelsk.

Våre engelske tekniske oversettelser utføres av erfarne tekniske oversettere med spisskompetanse, som har målspråket som morsmål.

Oversettelse av engelske tekniske tekster spenner over ulike emner, alle med sin spesifikke terminologi. Utviklingen av terminologien og nye emner stiller høye krav til våre oversetteres kompetanse. Det kombinert med en høy grad av språkkompetanse gir også høy kvalitet på dine tekniske oversettelser med spisskompetanse.

Vi oversetter alt fra tekniske spesifikasjoner, programvarer, manualer til tekster med mer kreativt innhold som reklamemateriale, PowerPoint-presentasjoner, Internett-innhold og mer.

Engelske tekniske oversettelser online – døgnet rundt

The Native Translator er åpen 24/7, noe som betyr at kundene kan få hjelp med oversettelse umiddelbart når behovet oppstår. Våre oversettere befinner seg over hele verden, noe som tillater oss uansett tid på døgnet å raskt starte på presserende prosjekter. Vi er, som et ISO-sertifisert oversetterbyrå online, spesialisert på å levere tekniske oversettelser av høy kvalitet til og fra engelsk, døgnet rundt. For svært store prosjekter, anbefaler vi at du tar kontakt med vår selskapstjeneste The Business Translator.

Bruk av oversettelsesminner

Bruk av oversettelsesminner gir best resultater når kildespråkmaterialet er ensartet og konsekvent. De er spesielt egnet ved oversettelse av f.eks. teknisk dokumentasjon/innhold. Forøvrig, bruken av dem  innebærer risikoen med at oversettelsene ikke blir tolket som deler av en større sammenheng, men derimot kun på meningsnivå; dette problemet er vi veldig klar over og håndterer det tilsvarende.

Konfidensiell håndtering av informasjon

Konfidensialitet er for oss en selvfølge og du vil kunne være helt trygg på hvordan vi håndterer dine dokumenter. Både oversettere og prosjektledere er bundet av konfidensialitetsavtaler, selv om du som oppdragsgiver ikke har krav til dette for oppdraget. Hvis du som kunde ønsker dette, oppretter vi gjerne konfidensialitetsavtaler (NDA - Non Disclosure Agreement) for oppdrag som krever det.

Kvalitet i alle ledd

Hele vår organisasjon er sertifisert i henhold til ISO 17100, den nye standarden utviklet for oversetterbyråer, noe som betyr at vår arbeidsprosess er av høy kvalitet i alle ledd. Austrian Standards er den sertifiserende myndigheten og organisasjonen som definerte EN.15038-standarden som førte til en ISO-standard.

For å sikre en jevn og god kvalitet, jobber vi kun med tekniske oversettere med spisskompetanse til og fra engelsk. I tillegg til universitetsutdanning som oversettere, har de også omfattende erfaring med teknisk oversettelse til sitt eget morsmål. De arbeider i samsvar med Kammarkollegiets "Good Translatorssed", en veiledning for statsautoriserte oversettere.

For ytterligere informasjon, kontakt oss døgnet rundt på e-post.

Du mottar ditt tilbud og bestiller også din oversettelse her direkte online visa-tilbud.

The Native Translator er et teknisk oversetterbyrå sertifisert i henhold til ISO 17100 som spesialiserer seg på oversettelse av tekniske tekster og dokumenter.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>