Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Tysk teknisk spesialisert oversettelse

Erfarne tekniske oversettere utfører teknisk oversettelse til og fra tysk.

Siden teknikk omfatter svært mangfoldige emner, består en stor del av oversettelsesmarkedet av oversettelse av tekniske tekster. Oversettelse av tyske tekniske tekster, med deres spesifikke industriterminologi, dens utvikling og nye emner, stiller store krav til kompetansen til våre tyske oversettere. Det kombinert med en høy grad av språkkompetanse gir høy kvalitet på dine tyske tekniske oversettelser med spisskompetanse.

Våre oversettere som spesialiserer seg innen teknikk har kunnskap om tysk teknisk fagterminologi, mange med høgskoleutdanning i teknikk. Vi oversetter alle typer tekniske dokumenter til og fra tysk som avhandlinger, manualer, patenter og produktbrosjyrer.

Online - Tyske tekniske oversettelser døgnet rundt

The Native Translator er åpen 24/7, noe som betyr at kundene kan få hjelp med oversettelse umiddelbart når behovet oppstår. Som et døgnåpent ISO 17100-sertifisert teknisk oversetterbyrå spesialisert på å levere høykvalitative, tekniske tyske oversettelser, har vi en meget stor kapasitet og kan uansett tid på døgnet raskt starte på presserende oversettelseprosjekter.

Vi utfører teknisk oversettelse mellom tysk og 25 andre språk direkte online. For svært store prosjekter, anbefaler vi at du tar kontakt med vår selskapstjeneste The Business Translator.

Håndtering av konfidensiell informasjon

Du som kunde kan være helt trygg på hvordan vi håndterer dine dokumenter – konfidensialitet er en selvfølge for oss. Hvis du som kunde ønsker dette, oppretter vi gjerne konfidensialitetsavtaler (NDA - Non Disclosure Agreement) for oppdrag som krever det. Men både oversettere og prosjektledere er bundet av konfidensialitetsavtaler, selv om du som oppdragsgiver ikke har krav til dette for oppdraget.

Kvalitetsgaranti på våre tyske tekniske oversettelser med spisskompetanse

For å sikre en jevn og god kvalitet, jobber vi kun med tekniske oversettere som i tillegg har en universitetsutdannelse som oversettere, og attpåtil mange års erfaring innen teknisk oversettelse til sitt eget morsmål. 

Hele vår organisasjon er sertifisert i henhold til ISO 17100, den nye standarden utviklet for oversetterbyråer, noe som betyr at vår arbeidsprosess er av høy kvalitet i alle ledd. 

For ytterligere informasjon, kontakt oss døgnet rundt på e-post.

Du mottar ditt tilbud og bestiller også din oversettelse her direkte online visa-tilbud.

The Native Translator er et teknisk oversetterbyrå sertifisert i henhold til ISO 17100 som spesialiserer seg på oversettelse av tekniske tekster og dokumenter direkte online.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>