Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Teknisk oversettelse med spisskompetanse til og fra tyrkisk

Våre tyrkiske tekniske oversettelser utføres av erfarne tekniske oversettere med spisskompetanse, som har målspråket som morsmål.

Oversettelse av tyrkiske tekniske tekster spenner over ulike emner, alle med sin spesifikke terminologi. Vi tilbyr høy kvalitet på dine tekniske oversettelser med spisskompetanse gjennom valget av våre oversettere. Oversetterne utvikler stadig sin kompetanse, terminologi og språkvitenskapelige kompetanse - det gir høy kvalitet.

Som et teknisk oversetterbyrå, håndterer vi alt fra avhandlinger, manualer, patenter, data/IT, produktbrosjyrer, programvarer, energi, miljø, Internett-sider og applikasjoner.

Tyrkiske tekniske oversettelser online – 24/7

Vi er et ISO-sertifisert oversetterbyrå online. Dette betyr at vi leverer tekniske oversettelser av høy kvalitet til og fra tyrkisk døgnet rundt. The Native Translator er åpen 24/7, noe som betyr at kundene kan få hjelp med oversettelse umiddelbart når behovet oppstår. For svært store prosjekter, anbefaler vi at du tar kontakt med vår selskapstjeneste The Business Translator.

Taushetsplikt

Konfidensialitet er for oss en selvfølge og du vil kunne være helt trygg på hvordan vi håndterer dine dokumenter. Hvis du som kunde ønsker dette, oppretter vi gjerne konfidensialitetsavtaler (NDA - Non Disclosure Agreement) for oppdrag som krever det.

Kvalitet i alle ledd

Mange tekniske oversetterbyråer hevder at de følger en viss standard. Det å velge riktig teknisk oversetterbyrå er selvfølgelig avgjørende for resultatet. Vi mener derimot det er en forskjell mellom å bli sertifisert og bare følge en standard. The Native Translator er sertifisert i henhold til ISO 17100, dagens standard. Vårt arbeid blir kontrollert jevnlig av Austrian Standards som sertifiserende myndighet, dette gir deg som kunde trygghet.

For ytterligere informasjon, kontakt oss døgnet rundt på e-post.

Du mottar ditt tilbud og bestiller også din oversettelse her direkte online visa-tilbud.

The Native Translator er et teknisk oversetterbyrå sertifisert i henhold til ISO 17100 som spesialiserer seg på oversettelse av tekniske tekster og dokumenter.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>