Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Teknisk spesialisert oversettelse til og fra russisk

ISO 17100-sertifisert oversetterbyrå online gir deg teknisk oversettelse til og fra russisk utført av erfarne oversettere med spisskompetanse 24/7.

The Native Translator behandler, som et teknisk oversetterbyrå , en rekke ulike emner. Spennvidden på de tekniske tekstene vi behandler til og fra russisk handler om alt fra essayer, manualer, patenter, data/IT, tekniske spesifikasjoner, programvarer, energi, miljø, nettsider og applikasjoner.

The Native Translator er et sertifisert teknisk oversetterbyrå som betjener alt fra store multinasjonale selskaper til små familiebedrifter med høykvalitative tekniske oversettelser. Erfarne tekniske oversettere med spesialkompetanse innen en rekke ulike bransjer leverer korrekte, russiske tekniske oversettelser til deg som kunde.

Kvalitetsgaranti i alle ledd

En vellykket oversettelse med kvaliteten på dine tekniske oversettelser i fokus beror på en kombinasjon av mange faktorer: riktig oversetter for språkkombinasjonen til og fra russisk, lang erfaring, kjennskap til bransjespesifikke tekniske termer og en høy språkvitenskapelig kompetanse. Sammensetningen gir deg god kvalitet på dine russiske tekniske tekster, og det er det vi jobber for.

Hele organisasjonen The Native Translator er sertifisert i henhold til ISO 17100, den nye standarden fra og med 2015 for oversetterbyråer. Vårt arbeid bekreftes regelmessig av Austrian Standards som sertifiseringsmyndighet. Dette gir deg kvalitet i alle våre prosesser.

Håndtering av din konfidensielle informasjon

Både oversettere og prosjektledere er bundet av konfidensialitetsavtaler, selv om du som oppdragsgiver ikke har krav til dette for oppdraget. Vi er vant til og nøye med å opprettholde svært streng taushetsplikt. Det å alltid behandle våre kunders informasjon sikkert og konfidensielt, er for oss alltid en selvfølge.

For ytterligere informasjon, kontakt oss på e-post.

Du kan motta ditt tilbud på under 1 minutt og bestille din oversettelse her direkte online visa-tilbud.

The Native Translator er et oversetterbyrå sertifisert i henhold til ISO 17100 som spesialiserer seg på oversettelse av tekniske tekster og dokumenter.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>