Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Teknisk oversettelse til og fra svensk

Våre svenske tekniske oversettelser er utført av erfarne svenske oversettere online 24/7.

Oversettelse av svenske tekniske tekster spenner over ulike emner, alle med sin spesifikke terminologi. Utviklingen av terminologien og nye emner stiller høye krav til våre oversetteres kompetanse. Det kombinert med en høy grad av språkkompetanse gir også høy kvalitet på dine tekniske oversettelser med spisskompetanse.

Vi oversetter alt fra avhandlinger, manualer, patenter, data/IT, produktbrosjyrer, programvarer, energi, miljø, Internett-sider og applikasjoner.

Teknisk høykvalitativ oversettelse med spisskompetanse til og fra svensk direkte online, 24/7.

Bransjer ekspanderer geografisk over hele verden og dermed også språklig. Men fremgangen skjer naturligvis også rent teknisk. Det oppstår nye bransjer, ord og begreper og det stiller store krav til våre svenske tekniske oversettere med spisskompetanse. Tekniske oversettere må videreutdanne seg kontinuerlig i tekniske ord, fagspesifikke uttrykk og sin språkvitenskapelige kompetanse - det gir høy kvalitet på dine svenske tekniske tekster.

For svært store prosjekter, anbefaler vi at du tar kontakt med vår selskapstjeneste The Business Translator.

Konfidensiell håndtering av informasjon

Både oversettere og prosjektledere er bundet av konfidensialitetsavtaler, selv om du som oppdragsgiver ikke har krav til dette for oppdraget. Vi er vant til og nøye med å opprettholde svært streng taushetsplikt. Det å alltid behandle våre kunders informasjon sikkert og konfidensielt, er for oss alltid en selvfølge.

Kvalitet i alle ledd

Vi mener også at det er en forskjell mellom å bli sertifisert og bare følge en standard. Hele vår organisasjon er sertifisert i henhold til ISO 17100, den nye standarden opprettet i 2015 for oversetterbyråer over hele verden. Det betyr at vår arbeidsprosess har kvalitet i alle ledd. Austrian Standards er den sertifiserende myndigheten og organisasjonen som definerte EN.15038-standarden som førte til en ISO-standard.

For ytterligere informasjon, kontakt oss døgnet rundt på e-post.

Du mottar ditt tilbud og bestiller også din oversettelse her direkte online visa-tilbud.

The Native Translator er et teknisk oversetterbyrå sertifisert i henhold til ISO 17100 som spesialiserer seg på oversettelse av tekniske tekster og dokumenter.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>