Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Norsk teknisk oversettelse med spisskompetanse

Våre norske tekniske oversettelser utføres av norske erfarne oversettere med spisskompetanse, som har målspråket som morsmål.

Oversettelse av norske tekniske tekster spenner over mange ulike områder, alle med sine spesifikke faguttrykk. Vi tilbyr høy kvalitet på dine tekniske oversettelser med spisskompetanse gjennom valget av våre oversettere. Oversetterne fordyper seg kontinuerlig i terminologi, bransjespesifikke uttrykk og sin språkvitenskapelige kompetanse - det gir høy kvalitet på dine tekniske tekster.

Som et teknisk oversetterbyrå, håndterer vi alt fra avhandlinger, manualer, patenter, data/IT, produktbrosjyrer, programvarer, energi, miljø, Internett-sider og applikasjoner.

Norsk oversettelse med spisskompetanse direkte online

The Native Translator, som er et oversetterbyrå online, har åpent døgnet rundt, 24/7. Som et ISO 17100-sertifisert teknisk oversetterbyrå online, er vi bl.a. spesialisert på å levere høykvalitative norske tekniske oversettelser. The Native Translator har, ved at våre oversetter befinner seg rundt om i verden, muligheten til å hjelpe deg som kunde med oversettelse umiddelbart når behovet oppstår. For svært store prosjekter, anbefaler vi at du tar kontakt med vår selskapstjenesteThe Business Translator. 

Konfidensiell håndtering er naturligvis en selvfølge

Vi er vant til å håndtere svært sensitiv informasjon, og er alltid nøye med å opprettholde svært streng taushetsplikt. Det å alltid behandle våre kunders informasjon sikkert og konfidensielt, er for oss alltid en selvfølge. Hvis du som kunde ønsker dette, oppretter vi gjerne konfidensialitetsavtaler (NDA - Non Disclosure Agreement) for oppdrag som krever det.

Kvalitet i alle ledd

Det å velge riktig teknisk oversetterbyrå er selvfølgelig avgjørende for et bra resultat. Våre norske oversettere med spisskompetanse har en universitetsgrad som oversettere og lang erfaring med tekniske oversettelser. De jobber i samsvar med Kammarkollegiets "Good Translatorssed". Vi mener derimot det er en forskjell mellom å bli sertifisert og bare følge en standard. Hele vår organisasjon er sertifisert i henhold til ISO 17100, den nye standarden for oversetterbyråer, med Austrian Standards som sertifiseringsmyndighet.

For ytterligere informasjon, kontakt oss døgnet rundt på e-post.

Du mottar ditt tilbud og bestiller også din oversettelse her direkte online visa-tilbud.

The Native Translator er et oversetterbyrå sertifisert i henhold til ISO 17100 som spesialiserer seg på oversettelse av tekniske tekster og dokumenter direkte online.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>