Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Koreansk teknisk oversettelse med spisskompetanse

Våre koreanske tekniske oversettelser er utført av erfarne koreanske oversettere online 24/7.

Teknisk oversettelse er et utviklende fagområde der den språklige utviklingen må være i tråd med den teknologiske. Som et oversetterbyrå av tekniske tekster håndterer vi oversettelser av variert natur. Det handler om alt fra avhandlinger, bruksanvisninger, patenter, spesifikasjoner, produktbrosjyrer, programvarer, energi, miljø, Internett-sider til applikasjoner.

Profesjonell teknisk oversettelse med spisskompetanse til og fra koreansk direkte online.

Teknologi er et fantastisk stort område med mange ulike bransjer og hvor fremdriften av utviklingen skjer utrolig raskt. Vi tilbyr høy kvalitet på dine tekniske oversettelser med spisskompetanse gjennom valget av våre oversettere. Tekniske oversettere med spisskompetanse må fordype seg kontinuerlig i terminologi, spesifikke faguttrykk og sin språkvitenskapelige kompetanse - det gir høy kvalitet på dine koreanske tekniske tekster.

Som et oversetterbyrå online er vi, The Native Translator, spesialisert på å levere bl.a. raske, høykvalitative koreanske tekniske oversettelser døgnet rundt. Siden våre oversettere befinner seg over hele verden, kan vi hjelpe deg med oversettelser direkte når behovet oppstår. For svært store prosjekter, anbefaler vi at du tar kontakt med vår selskapstjeneste The Business Translator. 

Streng konfidensialitet en selvfølge

En viktig del av vårt arbeid som et teknisk oversetterbyrå er å nøye håndtere svært sensitiv informasjon og samvittighetsfullt opprettholde streng konfidensialitet. Både oversettere og prosjektledere er bundet av konfidensialitetsavtaler, selv om du som oppdragsgiver ikke har krav til dette for oppdraget.

ISO17100-sertifisert oversetterbyrå

Vi hevder at det å velge riktig teknisk oversetterbyrå er avgjørende for et bra resultat. Vi mener det er en forskjell mellom det å si at du følger en standard eller som The Native Translator, være sertifisert i henhold til ISO 17100, den nye standarden utviklet i 2015 for oversetterbyråer. Sertifiseringen viser at vi som oversetterbyrå har kvalitet i alle ledd, fra prosjektledere til oversettere og i alle prosesser knyttet til våre kunders prosjekter.

For ytterligere informasjon, kontakt oss døgnet rundt på e-post.

Du mottar ditt tilbud og bestiller også din oversettelse her direkte online visa-tilbud.

The Native Translator er et oversetterbyrå sertifisert i henhold til ISO 17100 som spesialiserer seg på oversettelse av tekniske tekster og dokumenter direkte online.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>