Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Kinesisk teknisk oversettelse med spisskompetanse

Våre kinesiske tekniske oversettelser er utført av erfarne kinesiske oversettere online 24/7.

Som et teknisk oversetterbyrå , utfører vi oversettelser av tekniske tekster som spenner over mange ulike områder. Det handler om alt fra avhandlinger, manualer, patenter, data/IT, produktbrosjyrer, programvarer, energi, miljø, Internett-sider og applikasjoner.

Profesjonell teknisk oversettelse med spisskompetanse til og fra kinesisk direkte online.

The Native Translator er spesialisert på å bl. a. levere raske, høykvalitative kinesiske tekniske oversettelser døgnet rundt. Vi har, ved at våre oversetter befinner seg rundt om i verden, muligheten til å hjelpe deg som kunde med oversettelse umiddelbart når behovet oppstår. For svært store prosjekter, anbefaler vi at du tar kontakt med vår selskapstjeneste The Business Translator.

Konfidensiell håndtering - en selvfølge

Det å håndtere svært sensitiv informasjon og sørge for å opprettholde en meget streng konfidensialitet av våre kunders dokumenter, er en viktig del av vår arbeidsprosess og en selvfølge. For oppdrag som krever det eller om du som kunde ønsker dette, oppretter vi gjerne konfidensialitetsavtaler (NDA - Non Disclosure Agreement). 

Kvalitet i prosesser og kunnskap

Det å velge riktig teknisk oversetterbyrå er selvfølgelig avgjørende for et bra resultat. Vi tilbyr høy kvalitet på dine tekniske oversettelser med spisskompetanse gjennom valget av våre oversettere. Oversetterne fordyper seg kontinuerlig i terminologi, spesifikke faguttrykk og sin språkvitenskapelige kompetanse - det gir høy kvalitet på dine kinesiske tekniske tekster.

Vi mener også at det er en forskjell mellom å bli sertifisert og bare følge en standard. Hele vår organisasjon er sertifisert i henhold til ISO 17100, den nye standarden fra og med 2015 for oversetterbyråer.

For ytterligere informasjon, kontakt oss døgnet rundt på e-post.

Du mottar ditt tilbud og bestiller også din oversettelse her direkte online visa-tilbud.

The Native Translator er et oversetterbyrå sertifisert i henhold til ISO 17100 som spesialiserer seg på oversettelse av tekniske tekster og dokumenter direkte online.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>