Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Japansk teknisk oversettelse med spisskompetanse

Våre japanske tekniske oversettelser er utført av erfarne japanske oversettere online 24/7.

The Native Translator er en del av The Translator Group, et av Europas ledende tekniske oversetterselskap, som også er sertifisert i henhold til ISO 17100, den nye standarden fra 2015 for oversetterbyråer og som er gjeldende globalt.

Ved at våre oversettere befinner seg i alle hjørner av verden, har vi muligheten til, når behovet oppstår, å levere bl.a. raske, høykvalitative japanske tekniske oversettelser døgnet rundt. For svært store prosjekter, anbefaler vi at du tar kontakt med vår selskapstjeneste The Business Translator.

Profesjonell tekniske oversettelse med spisskompetanse til og fra japansk direkte online.

Bransjer ekspanderer geografisk over hele verden og dermed også språklig. Men fremgangen skjer naturligvis også rent teknisk. Det oppstår nye bransjer, ord og begreper og det stiller store krav til våre japanske tekniske oversettere med spisskompetanse. Tekniske oversettere må fordype seg kontinuerlig i terminologi, spesifikke faguttrykk og sin språkvitenskapelige kompetanse - det gir høy kvalitet på dine japanske tekniske tekster.

Tekniske bransjer der vi håndterer tekster handler om alt fra avhandlinger, manualer, patenter, data/IT, produktbrosjyrer, programvarer, energi, miljø, Internett-sider og applikasjoner.

Konfidensiell håndtering - en selvfølge

Det å håndtere svært sensitiv informasjon og sørge for å opprettholde en meget streng konfidensialitet av våre kunders dokumenter, er en viktig del av vår arbeidsprosess og en selvfølge. For oppdrag som krever det eller om du som kunde ønsker dette, oppretter vi gjerne konfidensialitetsavtaler (NDA - Non Disclosure Agreement).

Kvalitet i prosesser og kunnskap

Det å velge riktig teknisk oversetterbyrå er selvfølgelig avgjørende for et bra resultat. Vi tilbyr høy kvalitet på dine tekniske oversettelser med spisskompetanse til og fra japansk gjennom valget av våre oversettere.

Vi mener også at det er en forskjell mellom å bli sertifisert og bare følge en standard. Hele vår organisasjon er sertifisert i henhold til ISO 17100, den nye standarden fra og med 2015 for oversetterbyråer over hele verden.

For ytterligere informasjon, kontakt oss døgnet rundt på e-post.

Du mottar ditt tilbud og bestiller også din oversettelse her direkte online visa-tilbud.

The Native Translator er et oversetterbyrå sertifisert i henhold til ISO 17100 som spesialiserer seg på oversettelse av tekniske tekster og dokumenter direkte online.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>