Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Indonesisk teknisk oversettelse med spisskompetanse

Profesjonell indonesisk teknisk oversettelse direkte online. The Native Translator er et ISO17100-sertifisert teknisk oversetterbyrå som utfører kvalifiserte tekniske oversettelser med spisskompetanse til og fra indonesisk.

The Native Translator er en del av The Translator Group, et av Europas ledende tekniske oversetterselskap, som også er sertifisert i henhold til ISO 17100, den nye standarden fra 2015 for oversetterbyråer og som er gjeldende globalt.

Vi oversetter alt fra avhandlinger, bruksanvisninger, patenter, spesifikasjoner, produktbrosjyrer, programvarer, energi, miljø, Internett-sider til applikasjoner.

Tekniske oversettelser stiller krav til språk og fagterminologi

En vellykket oversettelse med kvaliteten på dine tekniske oversettelser i fokus beror på en kombinasjon av mange faktorer: riktig oversetter for språkkombinasjonen til og fra indonesisk, lang erfaring, kjennskap til bransjespesifikke tekniske termer og en høy språkvitenskapelig kompetanse. Sammensetningen gir deg god kvalitet på dine indonesiske tekniske tekster, og det er det vi jobber for.

Konfidensiell håndtering er hos The Native Translator en selvfølge

Du vil som kunde hos oss vite at dine dokumenter forvaltes med høy sikkerhet. Personvern er en selvfølge generelt, men vi tilbyr gjerne individuelle konfidensialitetsavtaler for oppdrag som spesifikt krever det.

Kvalitet i alle ledd

Det å velge riktig teknisk oversetterbyrå er selvfølgelig avgjørende for et bra resultat. Vi tilbyr høy kvalitet på dine tekniske oversettelser med spisskompetanse til og fra indonesisk gjennom valget av våre oversettere.

Vi mener også at det er en forskjell mellom å bli sertifisert og bare følge en standard. Hele vår organisasjon er sertifisert i henhold til ISO 17100, den nye standarden fra og med 2015 for oversetterbyråer over hele verden.

For ytterligere informasjon, kontakt oss døgnet rundt på e-post.

Du mottar ditt tilbud og bestiller også din oversettelse her direkte online visa-tilbud.

The Native Translator er et oversetterbyrå sertifisert i henhold til ISO 17100 som spesialiserer seg på oversettelse av tekniske tekster og dokumenter direkte online.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>