Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Teknisk oversettelse med spisskompetanse til og fra fransk.

Erfarne franske tekniske oversettere utfører teknisk oversettelse til sitt morsmål.

Tekniske oversettelser kan være sammensatte tekster, som spenner over ulike emner og har produktspesifikk terminologi. De må dessuten også finnes på flere enn ett språk. Utviklingen av terminologien og nye emner stiller høye krav til våre franske oversetteres kompetanse. Det kombinert med en høy grad av språkkompetanse gir også høy kvalitet på dine franske tekniske oversettelser med spisskompetanse.

Våre oversettere som spesialiserer seg innen teknikk har kunnskap om fransk teknisk fagterminologi, mange med høgskoleutdanning i teknikk.

Vi oversetter alle typer tekniske dokumenter til og fra fransk som avhandlinger, manualer, patenter og produktbrosjyrer.

Franske tekniske oversettelser online – 24/7

Som et døgnåpent online-byrå har vi oversettere rundt om i alle av verdens hjørner. The Native Translator kan derfor uansett tid på døgnet raskt starte på presserende prosjekter. Du som kunde kan derfor få hjelp med din franske tekniske oversettelse umiddelbart når behovet oppstår.

Vi er, som et ISO-sertifisert oversetterbyrå online, spesialisert på å levere tekniske oversettelser av høy kvalitet til og fra fransk, døgnet rundt. For svært store prosjekter, anbefaler vi at du tar kontakt med vår selskapstjeneste The Business Translator.

Håndtering av din konfidensielle informasjon

Både oversettere og prosjektledere er bundet av konfidensialitetsavtaler, selv om du som oppdragsgiver ikke har krav til dette for oppdraget. Konfidensialitet er en selvfølge og du vil kunne være helt trygg på hvordan vi håndterer dine dokumenter. Hvis du som kunde ønsker dette, oppretter vi gjerne konfidensialitetsavtaler (NDA - Non Disclosure Agreement) for oppdrag som krever det.

Kvalitet

Hele vår organisasjon er sertifisert i henhold til ISO 17100, den nye standarden utviklet for oversetterbyråer, noe som betyr at vår arbeidsprosess er av høy kvalitet i alle ledd.

For å sikre en jevn og god kvalitet, jobber vi kun med tekniske oversettere med spisskompetanse til og fra fransk. I tillegg til universitetsutdanning som oversettere, har de også omfattende erfaring med teknisk oversettelse til sitt eget morsmål. De arbeider i samsvar med Kammarkollegiets "God Translatorssed", en veiledning for statsautoriserte oversettere.

For ytterligere informasjon, kontakt oss døgnet rundt på  e-post.

Du mottar ditt tilbud og bestiller også din oversettelse her direkte online visa-tilbud.

The Native Translator er et teknisk oversetterbyrå sertifisert i henhold til ISO 17100 som spesialiserer seg på oversettelse av tekniske tekster og dokumenter.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>