Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Dansk teknisk oversettelse med spisskompetanse

Dansk teknisk oversettelse utført av erfarne danske tekniske oversettere med spisskompetanse.

Våre oversettere har spesialisert seg på teknikk og er kjent med dansk teknisk industriterminologi. Vi oversetter alle typer tekniske dokumenter til og fra dansk som blant annet avhandlinger, manualer, patenter, data/IT, produktbrosjyrer, programvarer, energi, miljø, Internett-sider og applikasjoner.

Dansk oversettelse med spisskompetanse direkte online

The Native Translator er et døgnåpent ISO 17100-sertifisert, nettbasert teknisk oversetterbyrå som spesialiserer seg på å levere raske, høykvalitative danske tekniske oversettelser. The Native Translator har svært stor kapasitet og er åpen 24/7, noe som betyr at kundene kan få hjelp med oversettelse umiddelbart når behovet oppstår. Vi utfører teknisk oversettelse mellom dansk og 25 andre språk direkte online. For svært store prosjekter, anbefaler vi at du tar kontakt med vår selskapstjeneste The Business Translator.

Konfidensiell håndtering er naturligvis en selvfølge

Både oversettere og prosjektledere er bundet av konfidensialitetsavtaler, selv om du som oppdragsgiver ikke har krav til dette for oppdraget. Konfidensialitet er en selvfølge og du vil kunne være helt trygg på hvordan vi håndterer dine dokumenter. Hvis du som kunde ønsker dette, oppretter vi gjerne konfidensialitetsavtaler (NDA - Non Disclosure Agreement) for oppdrag som krever det.

Vi etterlater alltid kvalitetsgaranti på våre tekniske oversettelser

Våre danske oversettere med spisskompetanse har en universitetsgrad som oversettere og lang erfaring med tekniske oversettelser. De arbeider i samsvar med Kammarkollegiet "Good Translatorsed" og hele vår organisasjon er sertifisert i henhold til ISO 17100 med Austrian Standards som sertifiserende myndighet.

For ytterligere informasjon, kontakt oss døgnet rundt på e-post.

Du mottar ditt tilbud og bestiller også din oversettelse her direkte online visa-tilbud.

The Native Translator er et oversetterbyrå sertifisert i henhold til ISO 17100 som spesialiserer seg på oversettelse av tekniske tekster og dokumenter direkte online.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>