Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Statsautorisert translatør online

Statsautoriserte translatører mellom 25 språk online

En autorisert oversettelse er en oversettelse utført av en statsautorisert translatør. En statsautorisert oversettelse får et stempel som gjør dokumentet rettsgyldig, slik at det trygt kan brukes av domstoler og myndigheter. En slik oversettelse innebærer ikke automatisk et apostillestempel, som man ofte behøver ved bruk av autoriserte dokumenter i utlandet. Hos The Native Translator bruker vi alltid translatører som er godkjent i det landet der oversettelsen skal brukes og derfor er dette stempelet ikke nødvendig.

Hvor er autoriserte oversettelser påkrevd?

I nesten alle land krever myndighetene at oversettelse av juridiske/administrative dokumenter må være utført av en statsautorisert translatør i landet der oversettelsen er utført for å bli godkjent i det landet det gjelder. Translatørstempelet er altså en garanti for riktig og offentlig godkjent oversettelse.

Våre statsautoriserte translatører oversetter politirapporter, domskjennelser, visum, bostedsattester, vigselsattester, skilsmisseattester, dødsattester, fødselsattester og testamentering.

Vi bistår bedrifter, advokatfirmaer, offentlige etater, men også privatpersoner

Enten du representerer et stort multinasjonalt selskap eller en privatperson som trenger hjelp med en rask statsautorisert oversettelse, er du velkommen, du kan nå oss døgnet rundt.

Personvern og sikker filbehandling

Hele prosessen er anonym og dine dokumenter blir selvfølgelig håndtert med den ytterste konfidensialitet. Alle våre ansatte er bundet av konfidensialitetsavtaler. Filene blir håndtert med kryptert filoverføring (SSL) via vår kundeportal.

Kvalitetsgaranti

Som et ISO-sertifisert oversetterbyrå, gir vi kvalitetsgaranti på alle våre oversettelser, noe som betyr at oversettelsene vi gjennomfører er korrekte både språklig og terminologisk.

Sikker betaling online

Du betaler med kredittkort direkte online via PayPal, eller Saferpay, en sikker sveitsisk betalingsløsning.

The Native Translator er et oversetterbyrå online og en del av The Translator Group basert i Sveits, sertifisert i henhold til ISO 17100. Vi er bl.a. spesialisert på rask statsautorisert oversettelse direkte via Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>