Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Profesjonell teknisk oversettelse med spisskompetanse til og fra spansk

Erfarne tekniske oversettere utfører teknisk oversettelse til og fra spansk døgnet rundt.

Som et oversetterbyrå online, åpen 24/7, har vi oversettere rundt om i alle av verdens hjørner. The Native Translator kan derfor uansett tid på døgnet raskt starte på presserende prosjekter.

The Native Translator velger alltid omhyggelig riktig oversetter for hvert oppdrag. For spanske tekniske oversettelser med spisskompetanse krever vi at våre oversettere har lang erfaring og bransjespesifikk teknisk terminologi. De har også en høy grad av språkvitenskapelig kompetanse som kreves i det spesifikke fagfeltet. Kombinasjonen gir en høy kvalitet på dine spanske tekniske oversettelser med spisskompetanse.

Vi oversetter alle typer tekniske dokumenter til og fra spansk som avhandlinger, manualer, patenter, produktbrosjyrer, Internett-sider og applikasjoner.

Kvalitet du kan stole på

Hele vår organisasjon er sertifisert i henhold til ISO 17100, den nye standarden utviklet for oversetterbyråer, noe som betyr at vår arbeidsprosess er av høy kvalitet i alle ledd.

Det å velge riktig teknisk oversetterbyrå er selvfølgelig avgjørende for resultatet. Mange tekniske oversetterbyråer hevder at de følger en viss standard som eksempelvis EN 15038, en utgått standard. Andre følger ISO 17100. Vi mener derimot det er en forskjell mellom å bli sertifisert og bare følge en standard. The Native Translator er en del av The Translator Group som er sertifisert i henhold til ISO 17100, og vårt arbeid blir kontrollert jevnlig av Austrian Standards som sertifiserende myndighet, dette gir deg som kunde sikkerhet.

Håndtering av din konfidensielle informasjon

Både oversettere og prosjektledere er bundet av konfidensialitetsavtaler, selv om du som oppdragsgiver ikke har krav til dette for oppdraget. Vi er vant til og nøye med å opprettholde svært streng taushetsplikt. Det å alltid behandle våre kunders informasjon sikkert og konfidensielt, er for oss alltid en selvfølge.

For ytterligere informasjon, kontakt oss døgnet rundt på e-post.

Du mottar ditt tilbud og bestiller også din oversettelse her direkte online visa-tilbud.

The Native Translator er et teknisk oversetterbyrå sertifisert i henhold til ISO 17100 som spesialiserer seg på oversettelse av tekniske tekster og dokumenter.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>