Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Profesjonelle tekniske oversettelser

Industriledende innen tekniske oversettelser

Teknisk oversettelse er oversettelse som krever bruk av en teknisk oversetter - en med god forståelse av fagstoffet og kunnskap om det spesialiserte feltet, både for kildespråket og språket det skal oversettes til. 100% nøyaktighet uten den minste antydning til avvik, har den aller største betydning i oversettelser knyttet til produksjon, prosjektering, kjemisk oversettelse, oversettelse for bilbransjen, samt konstruksjonsteknikk. Våre tekniske oversettelser utføres utelukkende av eksperter som har dybdekunnskap for det aktuelle feltet.
Alle våre oversettere har målspråket til oversettelsene som morsmål, og er også dyktige innen det aktuelle feltet slik at oversettelsen lyder like bra ut som den opprinnelige teksten. Våre oversettere er klar over kompleksiteten i oversettelse av tekniske håndbøker/rapporter fra hele verden. Vi implementerer strenge sjekkpunkter på ulike knutepunkter i oversettelsesprosessen, slik at nøyaktigheten ikke er kompromittert og 100% kvalitet blir levert. 

Oversettelse av spesialiserte tekniske håndbøker og bruksanvisninger

Tekniske forfattere krever høyest mulig kvalitet på oversettelsen av tekstene deres. Når det oversettes tekniske håndbøker eller bruksanvisninger, er vår første prioritet å velge den rette oversetteren med bransjespesifikk kunnskap og erfaring. De fleste bransjer har egne spesifikke leksikon med språk og konvensjoner i måten de beskriver sine spesielle teknologier på. Teamet på The Native Translators  tar hensyn til industrisektoren og målgruppen for den oversatte teksten når vi velger hvilke av våre oversettere som er de mest passende, dette basert på en kombinasjon av språk og industrikunnskap. Vi samarbeider kun med profesjonelle oversettere som oversetter konsekvent innen et bestemt teknisk felt, og fordi vi har mange års erfaring som en teknisk spesialisert oversettingsvirksomhet, har vi etablert langvarige relasjoner med kunder som spenner seg fra Industrielle ledende selskaper til nykommere i markedet. 

Hva vi oversetter innen teknisk oversettelse

  • Tekniske Håndbøker
  • Tekniske Tegninger
  • Håndbøker for Sikkerhet/operativsystemer
  • Fly-instruksjoner, FCOM, OM-A etc.
  • Tekniske Planløsninger
  • Datablad
  • Håndbøker for kjøretøy
  • Tekniske Spesifikasjoner
  • Bruksanvisninger

Konfidensialitet er for oss en selvfølge

Vi håndterer ofte svært sensitiv informasjon, og er naturligvis alltid nøye med å opprettholde svært streng taushetsplikt.

Kontakt

For ytterligere informasjon, kontakt oss døgnet rundt på e-post.
Du mottar ditt tilbud og bestiller også din oversettelse her direkte online visa-tilbud.
The Native Translator er et oversetterbyrå sertifisert i henhold til ISO 17100 og vi spesialiserer oss på kvalitetssikret oversettelse direkte over Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>