Oversettelsestjenester for medisinsk utstyr

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Oversettelsestjenester for medisinsk utstyr iht. ISO 17100

The Native Translator – medisinsk-tekniske oversettelsestjenester iht. ISO 17100

Sikre presisjon og kvalitet i oversettelsen av ditt medisinske utstyr med våre ISO 17100-sertifiserte oversettelsestjenester. Vi er eksperter på medisinske og medisinsk-tekniske oversettelser og tilbyr skreddersydde løsninger som oppfyller de høyeste standardene i bransjen. Enten det dreier seg om produkthåndbøker, lovpålagt dokumentasjon eller markedsføringsmateriell: du kan stole på at vi leverer nøyaktige og pålitelige oversettelser.

Hvorfor velge våre oversettelsestjenester for medisinsk utstyr iht. ISO 17100?

  1. ISO 17100-sertifisert: Oversettelsene våre oppfyller de strenge kravene i ISO 17100-standarden for oversettelseskvalitet og -prosesser. Dette sikrer at oversettelsene dine er nøyaktige og pålitelige.
  2. Bransjeeksperter: Vårt team av oversettere er meget godt kjent med både medisinsk terminologi og bransjespesifikke krav. Dette sikrer at oversettelsene blir korrekte, både når det gjelder fagterminologi og kontekst.
  3. Konfidensialitet: Vi behandlinger alle dine medisinske dokumenter strengt fortrolig og beskytter data optimalt. Du kan være sikker på at informasjonen din er trygg hos oss.
  4. Kulturell tilpasning: Medisinske oversettelser må være kulturelt relevante for å kunne fungere. Vi tar hensyn til spesielle lokale forhold, skikker og regler, slik at budskapet når frem til målgruppen din.
  5. Rask levering: Vi vet hvor viktig tidsaspektet er i oversettelser av medisinsk-tekniske tekster. Våre dedikerte prosjektledere samarbeider med deg for å sikre at oversettelsene leveres i tide.

Medisinsk-tekniske oversettelser fra og til mer enn 30 språk

Her er noen av de språkene vi oversetter til og fra: arabisk, bulgarsk, kinesisk tsjekkisk, dansk, nederlandsk, engelsk, estisk, finsk, fransk, tysk, gresk, hindi, islandsk, irsk, italiensk, japansk, koreansk, kurdisk, latvisk, litauisk, maltesisk, norsk, persisk, portugisisk, polsk, rumensk, russisk, serbokroatisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tyrkisk.

Medisinsk-tekniske oversettelser med kvalitetsgaranti iht. ISO 17100

The Native Translator har vært banebrytende blant Europas medisinske oversettelsesbyråer når det gjelder sertifisering. Vi var et av de første byråene som ble kvalitetssertifisert, og det allerede i 2011. I tillegg til ISO 17100, oppfyller vi også kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informasjonssikkerhet og personvern, ISO 27001, samt standarden for betalingssikkerhet, PCI Security Standards. Les mer om våre sertifiseringer.

Personvern og ISO 27100

Vi er vant til å behandle sensitiv informasjon og påser alltid at vi gjør dette strengt fortrolig. For oss er det en selvfølge å alltid behandle våre kunders opplysninger sikkert og fortrolig, og vi signerer fortrolighetsavtaler for oppdrag som krever det. Vi følger ISO 27100, som omhandler informasjonssikkerhet.

Ønsker du å bestille oversettelse av medisinsk utstyr, eller trenger du mer informasjon?

Kontakt oss i dag  for å diskutere dine medisinske oversettelsesbehov, og la oss hjelpe deg med å overvinne språkbarrierer i medisinens verden.

The Native Translator er et oversettelsesbyrå sertifisert i henhold til ISO 17100 som er spesialisert på å levere oversettelser av medisinsk utstyr med høy kvalitet.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>