Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Oversettelse av beskrivelser, veiledninger og bruksanvisninger

Oversettelse av beskrivelser, veiledninger og bruksanvisninger inngår i kjernekompetansen til oversettelsesbyrået vårt som er sertifisert i henhold til ISO 17100. Vi har oversatt hundrevis av produkt- og servicedokumentasjoner for internasjonale konsern, mellomstore bedrifter og innovative gründerbedrifter innen produksjonsindustri og tjenesteytende næringer.

Profesjonelle oversettelser av beskrivelser på 24 timer

Trenger du oversettelser av beskrivelser eller bruksanvisninger til engelsk eller et annet fremmedspråk? Via vår online oversettelsesportal mottar du straks en uforbindtlig prisopplysning for oversettelse til 25 språk, i tillegg til antatt leveringstid.

Oversettelser til flere språk

Hvis du så raskt som mulig trenger å få oversatt en beskrivelse av produktene eller tjenestene dine til flere språk, eller hvis dokumentet ditt er meget omfattende, tar du kontakt med vår oversettelsestjeneste for bedriftskunder, The Business Translator. Et erfarent team av internasjonale prosjektledere sørger for effektiv prosjektkoordinering av flerspråklige oversettelsesprosjekter til mer enn 100 språk.

Eksempler på beskrivelser, veiledninger og bruksanvisninger som vi ofte oversetter:

·       Installasjons- og driftsinstrukser B2B og B2C (bl.a. for programvare, hvitevarer, produksjons- eller medisinteknikk)

·       Tekniske håndbøker, tekniske datablad eller instrukser

·       Sikkerhetsforskrifter

·       Retningslinjer

·       Beskrivelser av tjenesteleveranser (f.eks. finansielle produkter, forsikringer)

·       Medarbeiderhåndbøker

·       Oppslagsbøker og veiledninger

Kvalitetsløftet vårt

Det kan bli kostbart og få farlige konsekvenser hvis driftsinstrukser eller veiledninger blir feilaktig eller unøyaktig oversatt! Kun høyt kvalifiserte fagtekniske oversettere arbeider for oversettelsesbyrået vårt – morsmålsoversettere med høyskoleutdanning og flere års erfaring. Oversetterne utvider og fordyper sine fagkunnskaper kontinuerlig, slik at de holder seg oppdatert om den nyeste utviklingen innen ulike bransjer og om juridiske forskrifter.

Mer informasjon og kontakt

Vi tilbyr også autoriserte oversettelser av beskrivelser, veiledninger og bruksanvisninger online (f.eks. produktsertifikater i utlandet).

La oss vise deg hva vi er gode på! Be om tilbud.

Vårt erfarne team står når som helst til tjeneste for å svare på spørsmålene dine på  Epost.

The Native Translator er hører til The Translator Group og er sertifisert i henhold til den europeiske standarden ISO 17100. 

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>