Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Medisinsk oversettelse til og fra tysk.

The Native Translator er et ISO17100-sertifisert medisinsk oversetterbyrå som leverer kvalifiserte medisinske oversettelser til og fra tysk.

Vi har lang erfaring i tysk medisinsk oversettelse og oversetter og lokaliserer daglig tekster, dokumenter og hjemmesider osv. for et stort antall av Europas mest anerkjente produsenter av farmasøytisk og medisinsk utstyr. Totalt sett så tilbyr vi medisinsk oversettelse til og fra tysk og 140 språk.

Medisinske oversettelser stiller store krav til kompetanse

Kvalifisert medisinsk oversettelse setter eksepsjonelle høye krav til nøyaktighet og den medisinske kompetansen til oversetteren. Våre medisinske oversettelser utføres alltid av kvalifiserte oversettere eller leger med spisskompetanse i det spesifikke medisinfeltet. Med over 1.500 spesialiserte oversettere med spisskompetanse innen medisin kan vi håndtere både store og flerspråklige prosjekter innen de fleste medisinområder.

Oversettelse av tekster innen medisin og farmakologi

Medisinske oversettelser er et stort og bredt emneområde og omfatter alt fra forskningsrapporter, pasientinformasjon til hjemmesider og annet markedsføringsmateriale. Nedenfor oppført en liste over de ulike medisinske tekstene og dokumentene vi oversetter.

Vi oversetter eksempelvis avhandlinger, pakningsvedlegg, håndbøker/manualer for medisinsk utstyr, dokumenter til kliniske studier, medisinske rapporter, pasientjournaler, doseringsetiketter, farmasøytiske patenter, forskning, rettsmedisinske protokoller, medisinske lærebøker, medisinske studier, nettsteder og medisinske vitenskapelige artikler.

Kvalitet du kan stole på

Det å velge riktig medisinsk oversetterbyrå er avgjørende for et bra resultat. Mange oversetterbyråer hevder at de følger en viss standard som f.eks. A-15038 som er en gammel utgått standard. Noen følger den nye ISO 17100, men det er en forskjell mellom å bli sertifisert og bare følge en standard. The Native Translator er en del av The Translator Group som er sertifisert i henhold til ISO 17100, og vårt arbeid blir kontrollert jevnlig av Austrian Standards som sertifiserende myndighet.

Taushetsplikt

Vi er vant til å håndtere sensitiv informasjon, og er alltid nøye med å opprettholde streng taushetsplikt. Det å alltid behandle våre kunders informasjon sikkert og konfidensielt er en selvfølge i vårt arbeid, og vi signerer gjerne konfidensialitetsavtaler (NDA) for de oppdragene som krever det.

For ytterligere informasjon, kontakt oss døgnet rundt på e-post.

Du kan motta ditt tilbud og bestille din oversettelse her direkte online visa-tilbud.

The Native Translator er et medisinsk oversetterbyrå sertifisert i henhold til ISO 17100 som spesialiserer seg på oversettelse av medisinske tekster og dokumenter direkte online.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>