Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Medisinsk oversettelse med spisskompetanse til og fra spansk

Spanske kvalifiserte medisinske oversettelser direkte online. The Native Translator er et ISO17100-sertifisert medisinsk oversetterbyrå som utfører medisinske oversettelser med spisskompetanse bl.a. til og fra spansk.

Vi har arbeidet med spansk medisinsk oversettelse siden 2005 og oversetter og lokaliserer daglig tekster, dokumenter og hjemmesider osv. for mange av Europas mest anerkjente produsenter av farmasøytisk og medisinsk utstyr. Når du bestiller en medisinsk oversettelse hos oss, så får du et kvalitetssikret produkt.

Medisinske oversettelser stiller store krav til kompetanse

Kvalifisert medisinsk oversettelse setter eksepsjonelle høye krav til nøyaktighet og ikke minst den medisinske kompetansen til oversetteren. Våre medisinske oversettelser til og fra spansk utføres alltid av kvalifiserte medisinske oversettere eller leger med kompetanse i det spesifikke medisinfeltet. Med over 1.500 spesialiserte oversettere med spisskompetanse innen medisin håndterer vi både store og flerspråklige prosjekter innen de fleste medisinområder.

Oversettelse av tekster innen medisin og farmakologi

Medisinske oversettelser er et stort og svært bredt emneområde og omfatter alt fra forskningsrapporter, journaler til hjemmesider og annet informasjonsmateriale.

Vi oversetter eksempelvis avhandlinger, pakningsvedlegg, håndbøker/manualer for medisinsk utstyr, dokumenter til kliniske studier, medisinske rapporter, pasientjournaler, doseringsetiketter, farmasøytiske patenter, forskning, rettsmedisinske protokoller, medisinske lærebøker, medisinske studier, nettsteder og medisinske vitenskapelige artikler.

Kvalitet du kan stole på

Det å velge riktig medisinsk oversetterbyrå er avgjørende for et bra resultat. Mange oversetterbyråer hevder at de følger en viss standard som f.eks. A-15038 som er en utgått standard. Andre følger den nye ISO 17100-standarden, men vi mener det er en forskjell mellom å bli sertifisert og bare følge en standard. The Native Translator er en del av The Translator Group som er sertifisert i henhold til ISO 17100, og vårt arbeid blir kontrollert jevnlig av Austrian Standards som sertifiserende myndighet.

Taushetsplikt

Vi er vant til å håndtere sensitiv informasjon, og er alltid nøye med å opprettholde svært streng taushetsplikt. Det å alltid behandle våre kunders informasjon sikkert og konfidensielt, er alltid en selvfølge.

For ytterligere informasjon, kontakt oss på e-post.

Du kan motta ditt tilbud og bestille din oversettelse her direkte online visa-tilbud.

The Native Translator er et medisinsk oversetterbyrå sertifisert i henhold til ISO 17100 som spesialiserer seg på oversettelse av medisinske tekster og dokumenter til og fra spansk direkte online.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>