Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Medisinsk oversettelse med spisskompetanse til og fra dansk

Profesjonell medisinsk og farmakologisk oversettelse til og fra dansk direkte online utført av The Native Translator, et ISO17100-sertifisert medisinsk oversetterbyrå.

Vi har utført kvalifisert medisinsk og farmakologisk oversettelse til og fra dansk siden 2005 og oversetter og lokaliserer daglig dokumenter, tekster, kontrakter/avtaler og markedsføringsmateriell osv. for flere av Europas mest anerkjente produsenter av farmasøytisk og medisinsk utstyr.

Medisinske oversettelser med spisskompetanse stiller store krav til kompetanse

Medisinsk oversettelse setter svært store krav til nøyaktighet og kompetanse hos den medisinske oversetteren. Våre medisinske oversettelser til og fra dansk utføres alltid av kvalifiserte medisinske oversettere eller leger med kompetanse i det spesifikke medisinfeltet. Med over 1.500 spesialiserte oversettere med spisskompetanse innen medisin håndterer vi store og flerspråklige prosjekter innen alle medisinområder.

Oversettelse av dokumenter og tekster innen medisin og farmakologi til og fra dansk

Medisinske oversettelser er et stort og svært bredt emneområde og omfatter alt fra avhandlinger, kliniske studier, journaler til hjemmesider og f.eks. medisinske lærebøker.

Eksempelvis, vi oversetter avhandlinger, pakningsvedlegg, håndbøker/manualer for medisinsk utstyr, dokumenter til kliniske studier, medisinske rapporter, pasientjournaler, doseringsetiketter, farmasøytiske patenter, forskning, rettsmedisinske protokoller, medisinske lærebøker, nettsteder og medisinske vitenskapelige artikler.

Kvalitet du kan stole på

Det å velge riktig medisinsk oversetterbyrå er selvfølgelig avgjørende for resultatet. Mange medisinske oversetterbyråer hevder at de følger en viss standard. Men vi mener det er en forskjell mellom å bli sertifisert og bare følge en standard. The Native Translator er en del av The Translator Group som er sertifisert i henhold til ISO 17100, og vårt arbeid blir kontrollert jevnlig av Austrian Standards som sertifiserende myndighet, dette gir deg som kunde trygghet.

Taushetsplikt

Vi håndterer ofte svært sensitiv informasjon, og er naturligvis alltid nøye med å opprettholde streng taushetsplikt. Det å alltid behandle våre kunders informasjon sikkert og konfidensielt, er alltid en selvfølge.

For ytterligere informasjon, kontakt oss på e-post.

Du kan motta ditt tilbud og bestille din oversettelse her direkte online visa-tilbud.

The Native Translator er et medisinsk oversetterbyrå sertifisert i henhold til ISO 17100 som spesialiserer seg på oversettelse av medisinske tekster og dokumenter til og fra dansk direkte online.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>