Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Juridisk spesialisert oversettelse til og fra spansk

Våre spanske juridiske oversettelser utføres av statsautoriserte oversettere og erfarne spanske juridiske oversettere med universitetsutdannelse, som har målspråket som morsmål.

De er spesialister på spansk juss og er godt kjent med spansk juridisk terminologi. Mange kan attpåtil inneha juridisk embetseksamen, herunder flere lisensierte advokater. Vi oversetter kontrakter, dommer, begjæringer, salgsdokumenter, forsikringsdokumenter og andre juridiske dokumenter for advokatfirmaer, bedrifter og enkeltpersoner til og fra spansk.

Rask spansk juridisk oversettelse

The Native Translator er et døgnåpent ISO 17100-sertifisert oversetterbyrå som spesialiserer seg på å levere raske, høykvalitative spanske juridiske oversettelser. Vi har et team av oversettere plassert rundt om i verden som tillater oss uansett tid på døgnet å raskt starte på presserende prosjekter. Selvsagt kan vi håndtere alle spanske språkformer uansett om det har utspring i Mexico eller Madrid. For svært store prosjekter, anbefaler vi at du tar kontakt med vår selskapstjeneste The Business Translator.

Konfidensiell håndtering av din oversettelse er en selvfølge

Du vil som kunde hos oss vite at dine dokumenter forvaltes med høy sikkerhet. Personvern er en selvfølge generelt, men vi tilbyr med glede konfidensialitetsavtaler for oppdrag som spesifikt krever det.

Kvalitetsgaranti er også en selvfølge

Våre oversettere har en universitetsgrad som oversettere til og fra spansk og lang erfaring med spansk juridisk oversettelse. De arbeider i samsvar med "Good Translatorsed" og hele vår organisasjon er sertifisert i henhold til ISO 17100 med Austrian Standards som sertifiserende myndighet. Austrian Standards er den organisasjonen som definerte EN.15038-standarden som førte til dagens ISO 17100-standard.

Statsautorisert spansk oversettelse

Det er ofte nødvendig at oversettelsen utføres av en statsautorisert spansk oversetter som det heter ifølge yrkestittel. Vi bruker derfor alltid en oversetter som er statsautorisert i det landet der oversettelsen skal brukes. I og med at vi bruker lokalt statsautoriserte oversettere, vil oversettelsen din alltid bli akseptert.

For ytterligere informasjon, kontakt oss døgnet rundt på e-post.

Du mottar ditt tilbud og bestiller også din oversettelse her direkte online visa-tilbud.

The Native Translator er et juridisk oversetterbyrå sertifisert i henhold til ISO 17100 som spesialiserer seg på oversettelse av juridiske tekster og dokumenter til spansk og 25 andre språk direkte online.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>