Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Polsk profesjonell juridisk oversettelse

Polsk juridisk oversettelse 'utført av erfarne polske juridiske oversettere og statsautoriserte oversettere, som har målspråket som morsmål.

Våre oversettere er spesialister på polsk juss og er godt kjent med polsk juridisk terminologi. Mange kan attpåtil inneha juridisk embetseksamen, herunder flere lisensierte advokater. Vi oversetter alle typer juridiske dokumenter, inkludert kontrakter, dommer, begjæringer, salgsdokumenter og forsikringsdokumenter for advokatfirmaer, bedrifter men også selvfølgelig enkeltpersoner.

Polsk juridisk oversettelse direkte online

The Native Translator er et døgnåpent ISO 17100-sertifisert, nettbasert juridisk oversetterbyrå som spesialiserer seg på å levere raske, høykvalitative polske juridiske oversettelser. Vi har et team av oversettere plassert rundt om i verden som tillater oss uansett tid på døgnet å raskt starte på presserende oversettelseprosjekter. Vi utfører juridisk oversettelse mellom polsk og 25 andre språk direkte online. For svært store prosjekter, anbefaler vi at du tar kontakt med vår selskapstjeneste The Business Translator.

Konfidensiell håndtering er hos oss en selvfølge

Du vil som kunde hos oss vite at dine dokumenter forvaltes med høy sikkerhet. Personvern er en selvfølge generelt, men vi tilbyr gjerne individuelle konfidensialitetsavtaler for oppdrag som spesifikt krever det.

Vi etterlater alltid kvalitetsgaranti på våre oversettelser

Våre oversettere har en universitetsgrad som oversettere og lang erfaring med polsk juridisk oversettelse. De arbeider i samsvar med "Good Translatorsed" og hele vår organisasjon er sertifisert i henhold til ISO 17100 med Austrian Standards som sertifiserende myndighet. 

Statsautorisert polsk oversettelse

Når det gjelder juridiske dokumenter er det ofte nødvendig at oversettelsen utføres av en statsautorisert polsk oversetter som det heter ifølge yrkestittel. Vi bruker derfor alltid en oversetter som er statsautorisert i det landet der oversettelsen skal brukes.

For ytterligere informasjon, kontakt oss døgnet rundt på e-post.

Du mottar ditt tilbud og bestiller også din oversettelse her direkte online visa-tilbud.

The Native Translator er et globalt juridisk oversetterbyrå sertifisert i henhold til ISO 17100 som spesialiserer seg på oversettelse av juridiske tekster og dokumenter direkte online.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>