Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Juridisk spesialiserte oversettelse til og fra kinesisk

Kinesisk juridisk oversettelse utført av erfarne kinesiske juridiske oversettere med spisskompetanse og statsautoriserte oversettere.

Våre oversettere er spesialister på kinesisk juss og er godt kjent med kinesisk juridisk terminologi. Mange kan attpåtil inneha juridisk embetseksamen, herunder flere lisensierte advokater. Vi oversetter alle typer juridiske dokumenter til og fra kinesisk, inkludert kontrakter, dommer, begjæringer, salgsdokumenter og forsikringsdokumenter for advokatfirmaer, bedrifter men også selvfølgelig enkeltpersoner.

Kinesisk juridisk oversettelse med spisskompetanse direkte online

The Native Translator er et døgnåpent ISO 17100-sertifisert, nettbasert juridisk oversetterbyrå som spesialiserer seg på å levere raske, høykvalitative kinesiske juridiske oversettelser. Vi har stor kapasitet og kan uansett tid på døgnet raskt starte på presserende oversettelseprosjekter. Vi utfører juridisk oversettelse mellom kinesisk og 25 andre språk direkte online. For svært store prosjekter, anbefaler vi at du tar kontakt med vår selskapstjeneste The Business Translator.

Konfidensiell håndtering er naturligvis en selvfølge

Du vil som kunde hos oss vite at dine dokumenter forvaltes med høy sikkerhet. Personvern er en selvfølge generelt, men vi tilbyr gjerne individuelle konfidensialitetsavtaler for oppdrag som spesifikt krever det.

Vi etterlater alltid kvalitetsgaranti på våre kinesiske oversettelser

Våre oversettere har en universitetsgrad som oversettere og lang erfaring med juridiske oversettelser. De arbeider i samsvar med Kammarkollegiet "Good Translatorsed" og hele vår organisasjon er sertifisert i henhold til ISO 17100 med Austrian Standards som sertifiserende myndighet.

Statsautorisert kinesisk oversettelse

Når det gjelder juridiske dokumenter er det ofte nødvendig at oversettelsen utføres av en statsautorisert kinesisk oversetter. Vi bruker derfor alltid en oversetter som er statsautorisert i det landet der oversettelsen skal brukes. 

For ytterligere informasjon, kontakt oss døgnet rundt på e-post.

Du mottar ditt tilbud og bestiller også din oversettelse her direkte online visa-tilbud.

The Native Translator er et globalt juridisk oversetterbyrå sertifisert i henhold til ISO 17100 som spesialiserer seg på oversettelse av juridiske tekster og dokumenter til og fra kinesisk direkte online.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>