Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Juridisk oversettelse til og fra japansk

Japansk juridisk oversettelse utført av erfarne japanske juridiske oversettere og statsautoriserte oversettere.

Våre oversettere er spesialister på juss og er godt kjent med japansk juridisk terminologi. Mange kan attpåtil inneha juridisk embetseksamen. Vi oversetter alle typer juridiske og finansielle dokumenter til og fra japansk, inkludert kontrakter, dommer, begjæringer, salgsdokumenter og forsikringsdokumenter for advokatfirmaer, bedrifter men selvfølgelig også enkeltpersoner.

Japansk juridisk oversettelse med spisskompetanse direkte online

The Native Translator er et døgnåpent ISO 17100-sertifisert, nettbasert juridisk oversetterbyrå som spesialiserer seg på å levere raske, høykvalitative japanske juridiske oversettelser. Vi har svært stor kapasitet og kan uansett tid på døgnet raskt starte på presserende oversettelseprosjekter. Vi utfører juridisk oversettelse mellom japansk og 25 andre språk direkte online. For svært store prosjekter, anbefaler vi at du tar kontakt med vår selskapstjeneste The Business Translator.

Konfidensiell håndtering er naturligvis en selvfølge

Du vil som kunde hos oss vite at dine dokumenter forvaltes med høy sikkerhet. Personvern er en selvfølge generelt, men vi tilbyr gjerne individuelle konfidensialitetsavtaler for oppdrag som spesifikt krever det.

Vi etterlater alltid kvalitetsgaranti på våre japanske oversettelser

Våre japanske oversettere har en universitetsgrad som oversettere og lang erfaring med juridiske oversettelser. De arbeider i samsvar med "Good Translatorsed" og hele vår organisasjon er sertifisert i henhold til ISO 17100 med Austrian Standards som sertifiserende myndighet.

Statsautorisert japansk oversettelse direkte online

Når det gjelder juridiske dokumenter er det ofte nødvendig at oversettelsen utføres av en statsautorisert japansk oversetter. Vi bruker derfor alltid en oversetter som er statsautorisert i det landet der oversettelsen skal brukes.

For ytterligere informasjon, kontakt oss døgnet rundt på e-post.

Du mottar ditt tilbud og bestiller også din oversettelse her direkte online visa-tilbud.

The Native Translator er et juridisk oversetterbyrå sertifisert i henhold til ISO 17100 som spesialiserer seg på oversettelse av juridiske og finansielle tekster og dokumenter til og fra japansk direkte online.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>