Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Juridisk oversettelse til og fra italiensk.

Våre italienske juridiske oversettelser utføres av statsautoriserte oversettere og erfarne italienske juridiske oversettere, som har målspråket som morsmål.

De er spesialister på italiensk juss og er godt kjent med italiensk juridisk terminologi. Mange kan attpåtil inneha juridisk embetseksamen, herunder flere lisensierte advokater. Vi oversetter avtaler, kontrakter, dommer, begjæringer, salgsdokumenter, forsikringsdokumenter, personbevis og andre juridiske dokumenter for advokatfirmaer, bedrifter og enkeltpersoner til og fra italiensk. For svært store prosjekter, anbefaler vi at du tar kontakt med vår selskapstjeneste The Business Translator.

Rask italiensk juridisk oversettelse

The Native Translator er et døgnåpent ISO 17100-sertifisert oversetterbyrå som spesialiserer seg på å levere raske, høykvalitative italienske juridiske oversettelser mellom 25 språk. Vi har et team av oversettere plassert rundt om i verden som tillater oss uansett tid på døgnet å raskt starte på presserende prosjekter.

Konfidensiell håndtering av din oversettelse er en selvfølge

Du vil som kunde hos oss vite at dine dokumenter forvaltes med høy sikkerhet. Personvern er en selvfølge generelt, men vi tilbyr med glede konfidensialitetsavtaler for oppdrag som spesifikt krever det.

Kvalitetsgaranti

Våre oversettere har en universitetsgrad som oversettere til og fra italiensk og lang erfaring med italiensk juridisk oversettelse med spisskompetanse. De arbeider i samsvar med "Good Translatorsed" og hele vår organisasjon er sertifisert i henhold til ISO 17100 med Austrian Standards som sertifiserende myndighet.

Statsautorisert italiensk oversettelse

Det er ofte nødvendig at oversettelsen utføres av en statsautorisert italiensk oversetter som det heter ifølge yrkestittel. Vi bruker derfor alltid en oversetter som er statsautorisert i det landet der oversettelsen skal brukes.

For ytterligere informasjon, kontakt oss døgnet rundt på e-post.

Du mottar ditt tilbud og bestiller også din oversettelse her direkte online visa-tilbud.

The Native Translator er et juridisk oversetterbyrå sertifisert i henhold til ISO 17100 som spesialiserer seg på oversettelse av juridiske tekster og dokumenter til og fra italiensk.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>