Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Juridisk spesialisert oversettelse til og fra engelsk.

Våre engelske juridiske oversettelser utføres av statsautoriserte oversettere og erfarne juridiske oversettere med spisskompetanse, som har målspråket som morsmål.

De er spesialister på engelsk juss og er godt kjent med juridisk terminologi. Mange kan attpåtil inneha juridisk embetseksamen, herunder flere lisensierte advokater. Vi oversetter kontrakter, dommer, begjæringer, salgsdokumenter, forsikringsdokumenter og andre juridiske dokumenter for advokatfirmaer, bedrifter og enkeltpersoner.

Rask engelsk juridisk oversettelse

The Native Translator er et døgnåpent ISO-sertifisert, nettbasert oversetterbyrå som spesialiserer seg på å levere raske, høykvalitative juridiske oversettelser til og fra engelsk. Vi har et team av oversettere plassert rundt om i verden som tillater oss uansett tid på døgnet å raskt starte på presserende prosjekter. For svært store prosjekter, anbefaler vi at du tar kontakt med vår selskapstjeneste The Business Translator.

Konfidensiell forvaltning

Du vil som kunde hos oss vite at dine dokumenter forvaltes med høy sikkerhet. Personvern er en selvfølge generelt, men vi tilbyr med glede konfidensialitetsavtaler for oppdrag som spesifikt krever det.

Kvalitetsgaranti

Våre oversettere har en universitetsgrad som oversettere og lang erfaring med juridisk oversettelse. De arbeider i samsvar med "Good Translatorsed" og hele vår organisasjon er sertifisert i henhold til ISO 17100 med Austrian Standards som sertifiserende myndighet. Austrian Standards er den organisasjonen som definerte EN.15038-standarden som førte til en ISO-standard.

Statsautorisert engelsk oversettelse

Det er ofte nødvendig at oversettelsen utføres av en statsautorisert oversetter som det heter ifølge yrkestittel. Vi bruker derfor alltid en oversetter som er statsautorisert i det landet der oversettelsen skal brukes.

For ytterligere informasjon, kontakt oss døgnet rundt på e-post.

Du mottar ditt tilbud og bestiller også din oversettelse her direkte online visa-tilbud.

The Native Translator er et juridisk oversetterbyrå sertifisert i henhold til ISO 17100 som spesialiserer seg på oversettelse av juridiske tekster og dokumenter.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>