Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Juridisk spesialisert oversettelse til og fra dansk

Våre danske juridiske oversettelser utføres av statsautoriserte oversettere og erfarne danske juridiske oversettere med spisskompetanse, som har målspråket som morsmål.

De er spesialister på dansk juss og er godt kjent med dansk juridisk terminologi. Mange kan attpåtil inneha juridisk embetseksamen, herunder flere lisensierte advokater. Vi oversetter kontrakter, avtaler, dommer, begjæringer, salgsdokumenter, forsikringsdokumenter, registreringsdokumenter, personbevis og andre juridiske dokumenter for advokatfirmaer, bedrifter og enkeltpersoner. For svært store prosjekter, anbefaler vi at du tar kontakt med vår selskapstjeneste The Business Translator.

Rask dansk juridisk oversettelse

The Native Translator er et døgnåpent ISO 17100-sertifisert oversetterbyrå som spesialiserer seg på å levere raske, høykvalitative juridiske oversettelser til og fra dansk. Vi har et team av oversettere plassert rundt om i verden som tillater oss uansett tid på døgnet å raskt starte på presserende prosjekter.

Konfidensiell forvaltning

Du vil som kunde hos oss vite at dine dokumenter forvaltes med høy sikkerhet. Personvern er en selvfølge generelt, men vi tilbyr med glede konfidensialitetsavtaler for oppdrag som spesifikt krever det.

Kvalitetsgaranti er også en selvfølge

Våre oversettere har en universitetsgrad som oversettere og lang erfaring med dansk juridisk oversettelse. De arbeider i samsvar med "Good Translatorsed" og utover dette så er hele vår organisasjon er sertifisert i henhold til ISO 17100 med Austrian Standards som sertifiserende myndighet.

Statsautorisert dansk oversettelse

Det er ofte nødvendig at oversettelsen utføres av en statsautorisert dansk oversetter som det heter ifølge yrkestittel. Vi bruker derfor alltid en oversetter som er statsautorisert i det landet der oversettelsen skal brukes.

For ytterligere informasjon, kontakt oss døgnet rundt på e-post.

Du mottar ditt tilbud og bestiller også din oversettelse her direkte online visa-tilbud.

 The Native Translator er et juridisk oversetterbyrå sertifisert i henhold til ISO 17100 som spesialiserer seg på oversettelse av juridiske tekster og dokumenter til og fra dansk.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>