Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Profesjonell teknisk oversettelse med spisskompetanse til og fra italiensk

Teknisk oversettelse med spisskompetanse utføres døgnet rundt til og fra italiensk.

The Native Translator er et ISO 17100-sertifisert teknisk oversetterbyrå, åpen 24/7. Uansett tid på døgnet kan vi derfor raskt starte på et presserende prosjekt, noe som er gjort mulig av våre tekniske oversettere rundt om i alle av verdens hjørner.

Tekniske oversettelser stiller krav til språk og fagterminologi

For italienske tekniske oversettelser med spisskompetanse krever vi at våre oversettere har lang erfaring og bransjespesifikk teknisk terminologi. De har også en høy grad av språkvitenskapelig kompetanse som kreves i det spesifikke fagfeltet. Kombinasjonen gir en høy kvalitet på dine italienske tekniske oversettelser med spisskompetanse.

Vi oversetter alle typer tekniske dokumenter til og fra italiensk som avhandlinger, manualer, patenter, data/IT, produktbrosjyrer, programvarer, energi, miljø, Internett-sider og applikasjoner.

Kvalitet du kan stole på

Mange tekniske oversetterbyråer hevder at de følger en viss standard som eksempelvis EN 15038, en utgått standard. Andre følger ISO 17100. Det å velge riktig teknisk oversetterbyrå er selvfølgelig avgjørende for resultatet. Vi mener derimot det er en forskjell mellom å bli sertifisert og bare følge en standard. The Native Translator er en del av The Translator Group som er sertifisert i henhold til ISO 17100, og vårt arbeid blir kontrollert jevnlig av Austrian Standards som sertifiserende myndighet, dette gir deg som kunde sikkerhet.

Konfidensiell håndtering av dine dokumenter

Vi er vant til å håndtere sensitiv informasjon, og er alltid nøye med å opprettholde streng taushetsplikt. Det å alltid behandle våre kunders informasjon sikkert og konfidensielt er en selvfølge i vårt arbeid, og vi signerer gjerne konfidensialitetsavtaler (NDA) for de oppdragene som krever det.

For ytterligere informasjon, kontakt oss døgnet rundt på e-post.

Du mottar ditt tilbud og bestiller også din oversettelse her direkte online visa-tilbud.

The Native Translator er et teknisk oversetterbyrå sertifisert i henhold til ISO 17100 som spesialiserer seg på oversettelse av tekniske tekster og dokumenter.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>