Statsautorisert oversettelse fra norsk til engelsk online

Statsautorisert oversettelse fra norsk til engelsk online

Raskt tilbud på nett
FÅ ET TILBUD
Tilbud for bedrifter
 • Fordelaktige rammeavtaler
 • Storkunderabatt
 • Oversettelsestjenester døgnet rundt
 • Dedikert prosjektleder

BE OM INFORMASJON

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-sertifisert
 • Informasjonssikkerhet i henhold til ISO 27001
 • Miljøstandarder i henhold til ISO 14001
 • Garantert perfekt, kvalitetsgaranti
Autorisert og sertifisert
 • Eksperter på autoriserte oversettelser som leveres innen 24-48 timer
 • Autoriserte oversettelser med underskrift og stempel
 • Autoriserte og sertifiserte oversettere for over 50 land

Statsautoriserte translatører og oversettere fra norsk til engelsk

En statsautorisert oversettelse er utført av en statsautorisert translatør som har fått utlevert en offentlig translatørbevilling, og som dermed er bemyndiget til å stemple og bekrefte med sin underskrift at oversettelsen er en fullstendig og nøyaktig gjengivelse av kildeteksten. Vi benytter seg oss av dyktige statsautoriserte translatører og oversettere, som jobber grundig og målrettet for å gi deg et best mulig resultat. Våre engelske oversettere har god språkforståelse, og lang erfaring med statsautoriserte oversettelser fra norsk til engelsk.

Engelske fagoversettere

I tillegg til svært gode språkferdigheter og en ypperlig språkforståelse har våre translatører og oversettere også spesialkompetanse innen forksjellige fagfelt. Gruppen som arbeider med statsautoriserte oversettelser fra norsk til engelsk består av fagoversettere med spisskompetanse innen finans, juss, medisin og IT, for å nevne noen. Ved å benytte oss av statsautoriserte translatører og oversettere som er spesialister innenfor sine fagfelt, sikrer vi at alle våre oversettelser får en naturlig nærhet til både språk og fagområde. Våre oversettere er erfarne og profesjonelle som kompetent oversetter til deres eget morsmål som de, selvsagt, snakker daglig. En oversetter er, derfor, alltid kjent med dagens uttrykk og vanskelighetene av det gitte språket.

Vi tilbyr statsautorisert oversettelse fra norsk til engelsk inennfor følgende fagfelt

 • Juridiske dokumenter: Fra aksjonæravtaler, eksamensbeviser, boskifteavtaler, generalforsamlingsprotokoller, dommer, fullmakter, dåpsattester, gavebrev, ansettelsesavtaler og -kontrakter, partneravtaler, konsulentavtaler, kjøpsavtaler, tilbud, fortrolighetsavtaler, skilsmissepapirer, gjeldsbrev, testamenter, bestillingsavtaler, ektepakter osv.
 • Finansielle dokumenter: Årsrapporter, delårsrapporter, fondsprospekter og andre finansielle dokumenter – vi tilpasser oss dine spesifikke oversettelsesstandarder (terminologi, stil, formatering) for å forsikre oss om at du skal få oversettelser av høy kvalitet, og at tekstene dine skal forstås av mottakere over hele verden.

Statsautorisert oversettelse til engelsk med vår kvalitetsgaranti ISO 17100

The Native Translator er sertifisert i henhold til den internasjonale ISO 17100-standarden, et anerkjent kvalitetskriterie som gjelder spesielt for oversetterbyråer. Vårt arbeid gjennomgås jevnlig av et godkjent evalueringsorgan. Dette gir deg således, som vår klient, det høyeste nivået av sikkerhet.

Konfidensialitet er vår etiske standard

Vi har en stor kundebase av internasjonale foretak, advokater og revisjonsbyråer, så vi har stor erfaring med å behandle fortrolig informasjon. Som kunde hos The Native Translator kan du alltid være trygg på at vi behandler alle dokumentene dine strengt fortrolig, og at vi overholder kravene i ISO 27001 om optimal dokumentsikkerhet. Vi inngår gjerne egne fortrolighetsavtaler for oppdrag som krever det.

Ønsker du et tilbud på en statsautorisert oversettelse fra norsk til engelsk?

Du kan få pristilbudet ditt på rett her under etter minutt, og også bestille oversettelsen din direkte online vis pristilbud.

Skulle du ønske ytterligere informasjon, inviterer vi deg til å ta kontakt med oss hele døgnet via e-post.

The Native Translator er et ISO 17100-kvalitetssertifisert oversetterbyrå online, spesialisert på å tilby, kvalitetssikrede engelske oversettelser direkte gjennom Internett.

Raskt tilbud på nett
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-sertifisert
 • Informasjonssikkerhet i henhold til ISO 27001
 • Miljøstandarder i henhold til ISO 14001
 • Garantert perfekt, kvalitetsgaranti

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>